|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:48 pm
Delein the Wildest Ozual Radyjka Ozual Radyjka ^^ pisz duzo i zbieraj kaske to jutro wpadne do ciebie i pomoge ci z ciuszkami i reszta gry, gai No owszem ;] tyle,że jak narazie nie mam o czym pisać...przykro mi razz e tam pozniej sie rozkrecisz mrgreen Nu, zrobimy jakies integrejszon party, przyniesiemy winko z piwnicy, zatanczymy gole boogie i bedzie gut. gole boogie.. chetnie popatrze xd whee 3nodding heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:49 pm
Pszczola_M Myslovitz- Ksiażę Życia Umiera- 3:14 Radyjka: wkręcisz się sama biggrin na początku to jest po prostu masakra... ale potem jest fajnie rofl rofl Hehe ale na szczęscie pomaga mi Ozual biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual gole boogie.. chetnie popatrze xd whee 3nodding heart heart No ale najpierw wino... Poza tym ani Lavy, ani Opcego, ani Bee nie ma...z kim ja bede tanczyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest A tak jakos brzmi dzwieczniej... Przyzwyczajaj sie...tu na ciebie beda wolac za kazdym razem inaczej, niz masz w niku. :3 rofl xd sad heart Czego ryczy? pamietam ten tekst... a z malzonka mamy teraz troche zle sad pytul
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:50 pm
Delein the Wildest Ozual gole boogie.. chetnie popatrze xd whee 3nodding heart heart No ale najpierw wino... Poza tym ani Lavy, ani Opcego, ani Bee nie ma...z kim ja bede tanczyc? no coz nie mam pojecia ale moze ktos taki jak sie nada? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:50 pm
Delein the Wildest Ozual gole boogie.. chetnie popatrze xd whee 3nodding heart heart No ale najpierw wino... Poza tym ani Lavy, ani Opcego, ani Bee nie ma...z kim ja bede tanczyc? zatem w taniec milosc mnie wez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:51 pm
Ozual Delein the Wildest Ozual Radyjka Ozual Radyjka ^^ pisz duzo i zbieraj kaske to jutro wpadne do ciebie i pomoge ci z ciuszkami i reszta gry, gai No owszem ;] tyle,że jak narazie nie mam o czym pisać...przykro mi razz e tam pozniej sie rozkrecisz mrgreen Nu, zrobimy jakies integrejszon party, przyniesiemy winko z piwnicy, zatanczymy gole boogie i bedzie gut. gole boogie.. chetnie popatrze xd whee 3nodding heart heart biggrin nie no bosko ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:51 pm
Radyjka Pszczola_M Myslovitz- Ksiażę Życia Umiera- 3:14 Radyjka: wkręcisz się sama biggrin na początku to jest po prostu masakra... ale potem jest fajnie rofl rofl Hehe ale na szczęscie pomaga mi Ozual biggrin sie wie 3nodding Kapusta!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:52 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest A tak jakos brzmi dzwieczniej... Przyzwyczajaj sie...tu na ciebie beda wolac za kazdym razem inaczej, niz masz w niku. :3 rofl xd sad heart Czego ryczy? pamietam ten tekst... a z malzonka mamy teraz troche zle sad pytul Byedactwa...obejrz sobie "Słodki Listopad" na tvn :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:53 pm
Ozual Radyjka Pszczola_M Myslovitz- Ksiażę Życia Umiera- 3:14 Radyjka: wkręcisz się sama biggrin na początku to jest po prostu masakra... ale potem jest fajnie rofl rofl Hehe ale na szczęscie pomaga mi Ozual biggrin sie wie 3nodding Kapusta!! nie...przykro mi...krokiety z grzybami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:55 pm
Delein the Wildest Byedactwa...obejrz sobie "Słodki Listopad" na tvn :3 slucham muzyki, a leb mnie napierdala stressed wiec tv odpada... i teraz tez odpadam... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:57 pm
ja ide polowic troszku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:57 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Byedactwa...obejrz sobie "Słodki Listopad" na tvn :3 slucham muzyki, a leb mnie napierdala stressed wiec tv odpada... i teraz tez odpadam... dobranoc Bay! *wpatruje sie w Kijanu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 12:59 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Byedactwa...obejrz sobie "Słodki Listopad" na tvn :3 slucham muzyki, a leb mnie napierdala stressed wiec tv odpada... i teraz tez odpadam... dobranoc ] ekhem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 1:01 pm
Delein the Wildest Bay! *wpatruje sie w Kijanu* nie lubie tego filmu, jest pesymistyczny i dolujacy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|