|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:52 am
~~lena-undesaid~~ BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ nie, ja nie mam poprostu talentu do robienia śmietany -.- O kurna ale żeś mi humor poprawiła normalnie opłułem monitor i płacze ze śmiechu .... mrgreen xp. ta. trzeci raz w życiu robie bita smietane (a jeszcze nigdy mi sie nie udało) i tak sie zawzielam na ten mikser, ze to tak zbilam, iż to teraz wyglada jak grysik -.- a że przesłodziłam, i to bardzo, to i jak grysik smakuje. a aj to teraz żrę z truskawkami. Ryczy ze śmiechu i tarza sie po podłodze ... kurna ale mnie to rozawiło.... ta smietana kurna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:54 am
macie problemy... *rysuje dalej* x3 ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:55 am
BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ nie, ja nie mam poprostu talentu do robienia śmietany -.- O kurna ale żeś mi humor poprawiła normalnie opłułem monitor i płacze ze śmiechu .... mrgreen xp. ta. trzeci raz w życiu robie bita smietane (a jeszcze nigdy mi sie nie udało) i tak sie zawzielam na ten mikser, ze to tak zbilam, iż to teraz wyglada jak grysik -.- a że przesłodziłam, i to bardzo, to i jak grysik smakuje. a aj to teraz żrę z truskawkami. Ryczy ze śmiechu i tarza sie po podłodze ... kurna ale mnie to rozawiło.... ta smietana kurna.ta.;] cieszę się że wyrwałąm cię z ponurego nastroju xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:01 am
sweatdrop duzo znowu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:01 am
czego chcesz znowu wykryłas ze 1 kilo za gruba jest ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:02 am
Twistus sweatdrop duzo znowu sweatdrop juz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:04 am
BeeWolf_san czego chcesz znowu wykryłas ze 1 kilo za gruba jest ? stare a ty siedz cicho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus sweatdrop duzo znowu sweatdrop juz xp Za wysoka i za szeroka ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus sweatdrop duzo znowu sweatdrop juz xp sweatdrop chodzilo mi raczej o wymiary sweatdrop ale dobra ja sie wiecej kurfa nie wtracam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:06 am
BeeWolf_san Aidanna Twistus sweatdrop duzo znowu sweatdrop juz xp Za wysoka i za szeroka ... smile ahaaa... to mowic odrazu... o ile...? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:07 am
Aidanna ahaaa... to mowic odrazu... o ile...? whee wymiary maja byc max 500x500 nie wiecej niz 1mb wielkosc..
*wychodzi* stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 10:08 am
Aidanna ahaaa... to mowic odrazu... o ile...? whee 544 x 528 pikseli trudne nie? rolleyes sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|