|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:34 am
Radyjka ej no co jest crying chce lowic rybki ale ja wlaczam ten fishing to wyskakuje ten tegos okienko i nie chce sie zaladowac... tylko nadal ten pomaranczowy pasek co tak ciagle lata ] to mi sie w ogole nei chce zaladowac. xp. ani rybki, ani miasto stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:36 am
~~lena-undesaid~~ Radyjka ej no co jest crying chce lowic rybki ale ja wlaczam ten fishing to wyskakuje ten tegos okienko i nie chce sie zaladowac... tylko nadal ten pomaranczowy pasek co tak ciagle lata ] to mi sie w ogole nei chce zaladowac. xp. ani rybki, ani miasto stare czyli gaia znowu ma okres i wszsytko sie rypie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:41 am
~~lena-undesaid~~ Radyjka ej no co jest crying chce lowic rybki ale ja wlaczam ten fishing to wyskakuje ten tegos okienko i nie chce sie zaladowac... tylko nadal ten pomaranczowy pasek co tak ciagle lata ] to mi sie w ogole nei chce zaladowac. xp. ani rybki, ani miasto stare ani sloty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:43 am
Delein the Wildest ~~lena-undesaid~~ Radyjka ej no co jest crying chce lowic rybki ale ja wlaczam ten fishing to wyskakuje ten tegos okienko i nie chce sie zaladowac... tylko nadal ten pomaranczowy pasek co tak ciagle lata ] to mi sie w ogole nei chce zaladowac. xp. ani rybki, ani miasto stare ani sloty... dziwne mi sie wszystko laduje O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:47 am
no dobra ide 3nodding bede pozniej... zegnajcie... nie tesknijcie za mna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:50 am
RATUNKU! gonk EMKA GWALCI!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:06 am
Nu, thunderbirda se skonfigurowałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:24 am
neutral ... co sie stało ze sie nudze :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:25 am
BeeWolf_san neutral ... co sie stało ze sie nudze :0 Starzejesz sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:32 am
Delein the Wildest BeeWolf_san neutral ... co sie stało ze sie nudze :0 Starzejesz sie... Ale to juz przesada, nic mi sie niechce, ani grac ani oglaac anime,ani czytac ... ba niechce mi sie pic piwa ... zupełnie jestem bez nastroju na co kolwiek ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:34 am
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san neutral ... co sie stało ze sie nudze :0 Starzejesz sie... Ale to juz przesada, nic mi sie niechce, ani grac ani oglaac anime,ani czytac ... ba niechce mi sie pic piwa ... zupełnie jestem bez nastroju na co kolwiek ... crying *przytul* Tez tak mam...teraz jakos nawet piwo pije i paluszki podjadam muzyki slucham...ale moze to dlatego, ze w domu sama siedze i nikt mi nie medzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:39 am
Delein the Wildest BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san neutral ... co sie stało ze sie nudze :0 Starzejesz sie... Ale to juz przesada, nic mi sie niechce, ani grac ani oglaac anime,ani czytac ... ba niechce mi sie pic piwa ... zupełnie jestem bez nastroju na co kolwiek ... crying *przytul* Tez tak mam...teraz jakos nawet piwo pije i paluszki podjadam muzyki slucham...ale moze to dlatego, ze w domu sama siedze i nikt mi nie medzi... Ja też siedze sam, browara nie mam bo za leniwy jestem by iść do sklepu. Może jakis meczyk obejrze to te 90 minut czymś zajme smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:39 am
nie, ja nie mam poprostu talentu do robienia śmietany -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:41 am
~~lena-undesaid~~ nie, ja nie mam poprostu talentu do robienia śmietany -.- O kurna ale żeś mi humor poprawiła normalnie opłułem monitor i płacze ze śmiechu .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 9:44 am
BeeWolf_san ~~lena-undesaid~~ nie, ja nie mam poprostu talentu do robienia śmietany -.- O kurna ale żeś mi humor poprawiła normalnie opłułem monitor i płacze ze śmiechu .... mrgreen xp. ta. trzeci raz w życiu robie bita smietane (a jeszcze nigdy mi sie nie udało) i tak sie zawzielam na ten mikser, ze to tak zbilam, iż to teraz wyglada jak grysik -.- a że przesłodziłam, i to bardzo, to i jak grysik smakuje. a aj to teraz żrę z truskawkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|