|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:23 am
Twistus Delein the Wildest Znaczy nie rozumiem o co Mhrocznemu chodzilo XD naaah ja takze przeciez wszystkich jednakowow traktujemy mrgreen heart Ehym, noo pewnie mrgreen *merd ogonem* Ha zarejestrowalam sie ha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:24 am
Twistus Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:> czyzby nowa Lethel naszej gildii xp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:> no przykro mi rozowy wymiata 3nodding heart rozowy z czarnym tez sweatdrop Ozual: spoglada na swoj rozowy golf sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:> Z plastikiem? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:26 am
Delein the Wildest Twistus Delein the Wildest Znaczy nie rozumiem o co Mhrocznemu chodzilo XD naaah ja takze przeciez wszystkich jednakowow traktujemy mrgreen heart Ehym, noo pewnie mrgreen *merd ogonem* Ha zarejestrowalam sie ha! no ja zupelnie nie wiem o co im chodzi ze niesprawiedliwie traktujemy niektorych mrgreen a gdzie sie zarejestrowalac
Lena...Em Leth w inny sposob byla "rozowa" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Radyjka nie zawsze... ja nie nosze dresow ^^ Nie mowie, ze nosisz, mowie, ze to przeklenstwo jest dresiarskie...i nie jest slodkie...zadne przeklenstwo nie jest slodkie... slowo "zajebioza" nie okreslam za przeklenstwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Twistus Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:> Z plastikiem? heart 4laugh i lukrem whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:27 am
Twistus no ja zupelnie nie wiem o co im chodzi ze niesprawiedliwie traktujemy niektorych mrgreen a gdzie sie zarejestrowalac
Lena...Em Leth w inny sposob byla "rozowa" sweatdrop Juz pisalam...na studia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:27 am
Twistus Delein the Wildest Twistus Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:> Z plastikiem? heart 4laugh i lukrem whee heart Ozu: no przykro mi fajnie wygladasz Twist ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:28 am
Radyjka Delein the Wildest Radyjka nie zawsze... ja nie nosze dresow ^^ Nie mowie, ze nosisz, mowie, ze to przeklenstwo jest dresiarskie...i nie jest slodkie...zadne przeklenstwo nie jest slodkie... slowo "zajebioza" nie okreslam za przeklenstwo Ale nie jest zbyt...nieprzekleństwowe... Twist- a boom box bedzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:29 am
Twistus Delein the Wildest Twistus Delein the Wildest Znaczy nie rozumiem o co Mhrocznemu chodzilo XD naaah ja takze przeciez wszystkich jednakowow traktujemy mrgreen heart Ehym, noo pewnie mrgreen *merd ogonem* Ha zarejestrowalam sie ha! no ja zupelnie nie wiem o co im chodzi ze niesprawiedliwie traktujemy niektorych mrgreen a gdzie sie zarejestrowalac
Lena...Em Leth w inny sposob byla "rozowa" sweatdrop ja dobrze wiem, ze w inny xp. moj mozg jest juz tak przeżarty czymkolwiek, ze nie kojarze dokladnie faktow, i na slowo 'rozowy' pojaiwa mi sie w glowie avatar Asi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:30 am
Delein the Wildest Twist- a boom box bedzie? O.o? *a little bit confjuzed* O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:31 am
Twistus Delein the Wildest Twist- a boom box bedzie? O.o? *a little bit confjuzed* O.oNooo...mała! Z muzyką! Wiesz, crazy frog te klymaty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:31 am
ej no co jest crying chce lowic rybki ale ja wlaczam ten fishing to wyskakuje ten tegos okienko i nie chce sie zaladowac... tylko nadal ten pomaranczowy pasek co tak ciagle lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:33 am
Delein the Wildest Twistus Delein the Wildest Twist- a boom box bedzie? O.o? *a little bit confjuzed* O.oNooo...mała! Z muzyką! Wiesz, crazy frog te klymaty... ringdingdingding...ale teraz blog 27 i toki panuja 4laugh heart mrgreen
radyjka a masz flash playeralub/i shoc wave?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|