|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:12 am
Delein the Wildest Twistus Delein the Wildest Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grÄ… na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ Ograniczamy sie z przeklenstwami. Tym bardziej tymi glupimi. tak O.o? *powiedzial mod* rofl rofl rofl mrgreen wink Ja sie powstrzymuje XD czyli ja nie musze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:13 am
oj wiem wiem tylko czasem jak amsz zle dni ci sie cos tam wymsknie wink a takto to grzeczna najdziksza jestes mrgreen
Rydyjka to byl zart sweatdrop wszyscy musza sie pilnowac by nie przeklinac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:13 am
Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:14 am
Delein the Wildest Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina. e tam ale przeciez slowo "zajebioza" to pieszczotliwe nie obrazliwe okreslenie czegos co jest fajne lub super wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:16 am
Twistus oj wiem wiem tylko czasem jak amsz zle dni ci sie cos tam wymsknie wink a takto to grzeczna najdziksza jestes mrgreen
Rydyjka to byl zart sweatdrop wszyscy musza sie pilnowac by nie przeklinac sweatdrop :3 Nie no jak mnie ktos/cos wkurzy to berserka mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:16 am
Twistus oj wiem wiem tylko czasem jak amsz zle dni ci sie cos tam wymsknie wink a takto to grzeczna najdziksza jestes mrgreen
Rydyjka to byl zart sweatdrop wszyscy musza sie pilnowac by nie przeklinac sweatdrop ale przykro mi jestem uzalezniona od tego slowa razz Ozual: odpusccie jej razz ona jest naprawde uzalezniona od tego slwoa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:17 am
Radyjka Delein the Wildest Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina. e tam ale przeciez slowo "zajebioza" to pieszczotliwe nie obrazliwe okreslenie czegos co jest fajne lub super wink Jest dresiarskie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:17 am
Radyjka Delein the Wildest Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina. e tam ale przeciez slowo "zajebioza" to pieszczotliwe nie obrazliwe okreslenie czegos co jest fajne lub super wink geneza slowa zajebioza pochodzi od slowa zajebisty ktore jest raczej przeklenstwem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:18 am
Delein the Wildest Twistus oj wiem wiem tylko czasem jak amsz zle dni ci sie cos tam wymsknie wink a takto to grzeczna najdziksza jestes mrgreen
Rydyjka to byl zart sweatdrop wszyscy musza sie pilnowac by nie przeklinac sweatdrop :3 Nie no jak mnie ktos/cos wkurzy to berserka mam XD rofl ale o ile pamietam to Mhroczny Tato powiedzial ze tu sa rowni i rowniejsci i nie wiem ale jakos Ty to w gustowny sposob potrafisz zaklac rofl rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:19 am
Twistus Radyjka Delein the Wildest Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina. e tam ale przeciez slowo "zajebioza" to pieszczotliwe nie obrazliwe okreslenie czegos co jest fajne lub super wink geneza slowa zajebioza pochodzi od slowa zajebisty ktore jest raczej przeklenstwem 3nodding ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:20 am
Delein the Wildest Radyjka Delein the Wildest Wszyscy powinni, ale niektorzy o tym zapominaja i czesto robi sie tu burdel...od tego jest melina. e tam ale przeciez slowo "zajebioza" to pieszczotliwe nie obrazliwe okreslenie czegos co jest fajne lub super wink Jest dresiarskie. nie zawsze... ja nie nosze dresow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:22 am
Twistus Delein the Wildest Twistus oj wiem wiem tylko czasem jak amsz zle dni ci sie cos tam wymsknie wink a takto to grzeczna najdziksza jestes mrgreen
Rydyjka to byl zart sweatdrop wszyscy musza sie pilnowac by nie przeklinac sweatdrop :3 Nie no jak mnie ktos/cos wkurzy to berserka mam XD rofl ale o ile pamietam to Mhroczny Tato powiedzial ze tu sa rowni i rowniejsci i nie wiem ale jakos Ty to w gustowny sposob potrafisz zaklac rofl rofl mrgreen wink Znaczy nie rozumiem o co Mhrocznemu chodzilo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:22 am
Radyjka ale ja nieuzywam tej wersji "drastycznej" tylko tej "slodszej" ^^ rozzwej wersji? 4laugh whee ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:23 am
Radyjka nie zawsze... ja nie nosze dresow ^^ Nie mowie, ze nosisz, mowie, ze to przeklenstwo jest dresiarskie...i nie jest slodkie...zadne przeklenstwo nie jest slodkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:23 am
Delein the Wildest Znaczy nie rozumiem o co Mhrocznemu chodzilo XD naaah ja takze przeciez wszystkich jednakowow traktujemy mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|