|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:02 am
Radyjka Delein the Wildest ave ave... coś powiedz nam o sobie. pozwolcie ze pozniej opisze bo jest u mnie George (Ozual) i mi pokazuje co i jak w tej gai dziala dżordż...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:02 am
Delein the Wildest Radyjka Delein the Wildest ave ave... coś powiedz nam o sobie. pozwolcie ze pozniej opisze bo jest u mnie George (Ozual) i mi pokazuje co i jak w tej gai dziala dżordż... nom.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:03 am
Ja sie rekrutuje na studia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:03 am
U mnie nuuuuudyyyyyyy
i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:04 am
~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowniez gram na gitarce ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:05 am
Delein the Wildest Ja sie rekrutuje na studia... na jakie studia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:06 am
Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ smile a od keidy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:07 am
~~lena-undesaid~~ Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowniez gram na gitarce ^^ smile a od keidy? jakies 2 lata juz... a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:07 am
Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ Ograniczamy sie z przeklenstwami. Tym bardziej tymi glupimi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:08 am
Radyjka ~~lena-undesaid~~ Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowniez gram na gitarce ^^ smile a od keidy? jakies 2 lata juz... a ty? no widzisz. a ja od października xd ale nie no, cos tam zagrac umiem ;3 tylko gorzej ze spiewaniem, jak sie okazalo ostatnio jak gralam na miescie O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:08 am
Delein the Wildest Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ Ograniczamy sie z przeklenstwami. Tym bardziej tymi glupimi. tak O.o? *powiedzial mod* rofl rofl rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:09 am
Radyjka Delein the Wildest Ja sie rekrutuje na studia... na jakie studia? na zootechnike do akademii rolniczej we wroclawiu, na zootechnike ze specjalizacją hodowla koni i jeżdziectwo do akademii rolniczej w lublinie i na architekture krajobrazu do KULu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:09 am
Twistus Delein the Wildest Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ Ograniczamy sie z przeklenstwami. Tym bardziej tymi glupimi. tak O.o? *powiedzial mod* rofl rofl rofl mrgreen wink Ja sie powstrzymuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 8:10 am
Delein the Wildest Radyjka ~~lena-undesaid~~ U mnie nuuuuudyyyyyyy i wlasnie ustalam z kumpela, keidy wbijamy na miasto i zarabiamy grą na gitarze >D oo zajebioza ja rowzniez gram na gitarce ^^ Ograniczamy sie z przeklenstwami. Tym bardziej tymi glupimi. ok ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|