|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:01 am
Pszczola_M Aidanna Pszczola_M karrp Pszczola_M Bzium. poważne tematy tu macie stare *stara sie wkręcic w rozmowe* Hyhy, powodzenia ;>Poczekaj... dobrze mi idzie.... tak! tak! wiem o czym mowicie! O ślubie!! rolleyes rofl rofl rofl tyz... i o wierze w Boga 3nodding xp Ja to po prostu umiem czytac ze zrozumieniem, no nie? 4laugh rofl A w sumie na te tematy mam malo do powiedzenia confused zdarza sie... dobra ja uciekam wkoncu porysowac 4laugh Papa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:03 am
Aidanna zdarza sie... dobra ja uciekam wkoncu porysowac 4laugh Papa ninja Papa :*
Hyhy, zjadlam w koncu sniadanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:08 am
karrp Aidanna zdarza sie... dobra ja uciekam wkoncu porysowac 4laugh Papa ninja Papa :*
Hyhy, zjadlam w koncu sniadanie XDa ja juz jestem przy obiedzie rofl rofl Ale no coz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:11 am
Pszczola_M karrp Aidanna zdarza sie... dobra ja uciekam wkoncu porysowac 4laugh Papa ninja Papa :*
Hyhy, zjadlam w koncu sniadanie XDa ja juz jestem przy obiedzie rofl rofl Ale no coz... mrgreen Wiesz, wstalam o 12.30 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:14 am
karrp Wiesz, wstalam o 12.30 XD Ja już tak nie robię rofl W Święta Bozego Narodzenia wstawalam kolo 13:00, albo cos kolo tego i nie spalam do 5 nad ranem ninja Ale potem zaczela sie szkola i byla masakra mrgreen rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:16 am
Pszczola_M karrp Wiesz, wstalam o 12.30 XD Ja już tak nie robię rofl W Święta Bozego Narodzenia wstawalam kolo 13:00, albo cos kolo tego i nie spalam do 5 nad ranem ninja Ale potem zaczela sie szkola i byla masakra mrgreen rolleyes Mi to sie samo z siebie tak robi, bo codziennie wstaje o 6.00, a jak mam, to wylaczam budzik przez sen i spie do pozna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:22 am
Aidanna no bo jak mozna wierzyc w jakiegos czlowieka, ktory wzial sie niewiadomo skad i niewiadomo jak stworzyl caly swiat w 6 dni surprised co by wykluczalo toerie ewolucji, ktora jest udoumentowana i realna 3nodding Teoria ewolucji zostala w najnowszych badaniach (ostatnio bylo o tym glosno) podwazona wiarygodnymi dowodami. Nie mozna ani udowodnic istnienia jakichs bogow, ani tego wykluczyc. To, ze czegos nie mozna racjonalnie wytlumaczyc nie znaczy, ze nie moglo miec miejsca. To sa jednak delikatne sprawy i nie warto na ten temat dyskutowac, bo i tak nikt nikogo nie przekona. Zgadzam sie jednak z tym co ktos tu powiedzial, jak ktos nie wierzy, to po co obchodzi swieta, po co poszedl do komunii, do biezmowania itd... *wraca do sprzatania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ide XD Do poczytania :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karrp Mi to sie samo z siebie tak robi, bo codziennie wstaje o 6.00, a jak mam, to wylaczam budzik przez sen i spie do pozna... Ja tam wole sie zmusic i w normalnych porach wstawac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:39 am
Pszczola_M karrp Mi to sie samo z siebie tak robi, bo codziennie wstaje o 6.00, a jak mam, to wylaczam budzik przez sen i spie do pozna... Ja tam wole sie zmusic i w normalnych porach wstawac rofl ja tez- po 15-tej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:40 am
ja tam wole wstawiać jak się wyśpie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:41 am
Lavagetas_heqetai Pszczola_M karrp Mi to sie samo z siebie tak robi, bo codziennie wstaje o 6.00, a jak mam, to wylaczam budzik przez sen i spie do pozna... Ja tam wole sie zmusic i w normalnych porach wstawac rofl ja tez- po 15-tej nie, ja sobie tak 9-10 lubię wstać... akuratnie dla mnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:42 am
kairek ja tam wole wstawiać jak się wyśpie razz tja wstawienie sie rano tez jest fajne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 5:43 am