|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:13 am
Aidanna *ziews* w koncu sie wyspalam 3nodding 4laugh *przeciaga sie* szkoda tylko, ze pogoda sie spaskudzila xp spaskudziłą się..? (wygląda za okno) no u mnie nie aż tak bardzo..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:17 am
kairek Aidanna *ziews* w koncu sie wyspalam 3nodding 4laugh *przeciaga sie* szkoda tylko, ze pogoda sie spaskudzila xp spaskudziłą się..? (wygląda za okno) no u mnie nie aż tak bardzo.. no u mnie chmury sa, ale chyba cieplo ogolnie jest... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:18 am
u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:19 am
zepsul mi sie cd player gonk dobrze, ze mam rachunek to oddam na gwarancji whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:21 am
kurde, 3 dzien parady w samych slipkach- co za pogoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:22 am
EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:24 am
Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:25 am
Lavagetas_heqetai Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;> chrzest, komunie i bierzmowanie mialam... ale do kosciola nie chodze i nie wierze w takojaka postac Boga xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:28 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;> chrzest, komunie i bierzmowanie mialam... ale do kosciola nie chodze i nie wierze w takojaka postac Boga xp no to tak jak wiekszosc heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:31 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;> chrzest, komunie i bierzmowanie mialam... ale do kosciola nie chodze i nie wierze w takojaka postac Boga xp to na co ci bierzmowanie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:31 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;> chrzest, komunie i bierzmowanie mialam... ale do kosciola nie chodze i nie wierze w takojaka postac Boga xp no to tak jak wiekszosc heh no bo jak mozna wierzyc w jakiegos czlowieka, ktory wzial sie niewiadomo skad i niewiadomo jak stworzyl caly swiat w 6 dni surprised co by wykluczalo toerie ewolucji, ktora jest udoumentowana i realna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:32 am
kairek Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna EvilYuki u mnie cieplutko... więc za momencik biorę przysznic i szykujesiedo kościoła... ;-( a ja grzesznica nie chodze do kosciola xp i prawidłowo- jestes katoliczką tak apropos? ;> chrzest, komunie i bierzmowanie mialam... ale do kosciola nie chodze i nie wierze w takojaka postac Boga xp to na co ci bierzmowanie...? zeby moc barc slub koscielny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:35 am
Aidanna zeby moc barc slub koscielny xp ale na co ci ślub kościelny jak nie wierzysz w Boga xD? jak nie wierzysz to wystarczy cywilny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:39 am
kairek Aidanna zeby moc barc slub koscielny xp ale na co ci ślub kościelny jak nie wierzysz w Boga xD? jak nie wierzysz to wystarczy cywilny. ale ja zawsze chcialam miec ta suknie i wogole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|