|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:22 pm
Terrorystka Frania opcy @Moni: zapomnij... tera bede zbieral na gold kete... i zostane ziomalem.. takim źąąąą? nobaa..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:22 pm
opcy @Moni: zapomnij... tera bede zbieral na gold kete... i zostane ziomalem.. O.o na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:23 pm
Twistus opcy @Moni: zapomnij... tera bede zbieral na gold kete... i zostane ziomalem.. O.o na co?zloty kajdan bejbe suczki na to leca.. yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:24 pm
opcy @Moni: zapomnij... tera bede zbieral na gold kete... i zostane ziomalem.. spox zioms.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:25 pm
opcy Twistus opcy @Moni: zapomnij... tera bede zbieral na gold kete... i zostane ziomalem.. O.o na co?zloty kajdan bejbe suczki na to leca.. yo! a wybacz ziom ale twoja obecnosc tak na mnie dziala ze nie zrozumialam z poczatku o czm nawijasz ale teraz wszystko jasniutenkie ziomek jest ... mrgreen rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:27 pm
Twistus a wybacz ziom ale twoja obecnosc tak na mnie dziala ze nie zrozumialam z poczatku o czm nawijasz ale teraz wszystko jasniutenkie ziomek jest ... mrgreen rofl rofl spoko niunia.. *klep ja w poslada mac mac po torsie* to ja ide sie zajawkowo wykimac... yo! wagwan! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:29 pm
opcy Twistus a wybacz ziom ale twoja obecnosc tak na mnie dziala ze nie zrozumialam z poczatku o czm nawijasz ale teraz wszystko jasniutenkie ziomek jest ... mrgreen rofl rofl spoko niunia.. *klep ja w poslada mac mac po torsie* to ja ide sie zajawkowo wykimac... yo! wagwan! cool *udaje oburzenie i zalotnie mruga do niego* xd
zim smacznych snow by ci sie super suczki przysnily jutro jakos sie stykniemy cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:33 pm
znalazlam drzewko ,ale sznurek sie zerwal . Jutro sie moze powiesze stare *pada na lozko* ide spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:52 pm
Karnaaa znalazlam drzewko ,ale sznurek sie zerwal . Jutro sie moze powiesze stare *pada na lozko* ide spac. No w sumie szkoda..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:56 pm
Adwokat Kozy Karnaaa znalazlam drzewko ,ale sznurek sie zerwal . Jutro sie moze powiesze stare *pada na lozko* ide spac. No w sumie szkoda.. to dobry sznurek byl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:59 pm
Ej! nie męczyć drzew!! xp A zresztą ja też jestem zmęczona xp Dobranoc 4laugh rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 3:24 pm
Kiray Adwokat Kozy Karnaaa znalazlam drzewko ,ale sznurek sie zerwal . Jutro sie moze powiesze stare *pada na lozko* ide spac. No w sumie szkoda.. to dobry sznurek byl... kaszanka. neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:28 am
buuu i urodzinowy Lotek mnie zgubił. a szkoda! sad
eh. szpadam do sajliżja siti senter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 2:46 am
przyszedł na chwile rozwesolony rendzek bo zrobil dla Yukisia gifcika ^^ i Yukisiowi sie gifcik podobał czadzior ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|