|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:53 am
(Del) Hej brat. A ja salami jadlam przed chwila...a teraz idziemy mecza ogladac...si ju :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:53 am
Mroczny Tato ja tam juz od dawna powinienem sie leczyc za moje poglady na zycie na urzedy pracy i na system szkolnictwa... Kiedyś Cię jeszcze wyslą do psychologa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:54 am
Iael Mroczny Tato to bier se tego wuszta... XD mam daleko do mięsnego ^^ noreszcie jokis hans i kuma co jo godom mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:55 am
Autark przynajmniej jeden problem mniej twisted tak myslisz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:55 am
Rin_Youkai Autark przynajmniej jeden problem mniej twisted tak myslisz twisted tak, a teraz mykam z POGG obaczyc mecz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:56 am
Pszczola_M Mroczny Tato ja tam juz od dawna powinienem sie leczyc za moje poglady na zycie na urzedy pracy i na system szkolnictwa... Kiedyś Cię jeszcze wyslą do psychologa mrgreen psychiatry* to ma bys taki prezent na osiemnastke confused hej Del, Adwokat - witojcie bobry mrgreen a mecz bedzie ciekawy... ja chce zobaczyc znak firmowy rasiaka pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:57 am
Autark Rin_Youkai Autark przynajmniej jeden problem mniej twisted tak myslisz twisted tak, a teraz mykam z POGG obaczyc mecz ja tez mykam poogladac xd Aho ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:58 am
Mroczny Tato psychiatry* to ma bys taki prezent na osiemnastke confused (...) a mecz bedzie ciekawy... ja chce zobaczyc znak firmowy rasiaka pirate Psychiatry... no tak xp A ja chyba nie bede ogladala.... ale slucham meczu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Adwokat Kozy (Del) Hej brat. A ja salami jadlam przed chwila...a teraz idziemy mecza ogladac...si ju :* si ju *robi mine jak na reklamie allegro*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Autark przynajmniej jeden problem mniej twisted tak myslisz twisted tak, a teraz mykam z POGG obaczyc mecz ja tez mykam poogladac xd Aho ninja Nie zostawiajcie mnie wszyscy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:59 am
ja sie ciesze ze polska mlodziez zeszcze ma ta wiare i nadzieje... bo tylko to zostalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co mysl;icie o moim avie cool ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Mroczny Tato psychiatry* to ma bys taki prezent na osiemnastke confused (...) a mecz bedzie ciekawy... ja chce zobaczyc znak firmowy rasiaka pirate Psychiatry... no tak xp A ja chyba nie bede ogladala.... ale slucham meczu xd katem oka ogladam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 12:00 pm
~~lena-undesaid~~ co mysl;icie o moim avie cool ? n/c ja mam bardziej choro wyobraznie i przynajmniej robie to z gustem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|