|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:47 am
Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:47 am
Rin_Youkai mielismy ksiedza "dyktatora XD * on dawal np uwagi za: Zla postawe siedzaca" byl poprostu walniety =,='' i ciagle nadodatek podchodzil i cos tam gadal do ucha. To jak do mnie podszedl to go odepchnelam i zaczelam sie wydzierac XDD wiecej juz nikomu tak nie zrobil ninja dobrze mu tak wink poczestowal bym zuberkiem ale jestes malolata xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:48 am
Twistus Autark Twistus ninja przysiada sie* ninja *wyciaga kolejne piwko z lodowki* prosze dziekuje mrgreen *odpreza sie* mrgreen alez prosze, dla pań wszystko co najlepsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Mroczny Tato zalezy gdzie idziesz i jacy tam sa... bo u mnie mozna szczerze i otwarcie gadac ale jak wysmiejesz czyjs poglad to mozesz nawet wyleciec ze szkoly No i slusznie. Mozna sie z czyimis pogladami nie zgadzac, ale mysle ze nie wolno ich wysmiewac stare Tez bym tak zrobila jakbym byla dyrektorka jakiejs szkoly razz tolerancji to glownie sie wiekszosci powinny nauczyc neutral bo moze dojsc ze ja i inni tez ich nie bedziemy tolerowac... i co wtedy? no wlasnie wiec nie chcesz, nie musisz, won rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:49 am
Autark Rin_Youkai mielismy ksiedza "dyktatora XD * on dawal np uwagi za: Zla postawe siedzaca" byl poprostu walniety =,='' i ciagle nadodatek podchodzil i cos tam gadal do ucha. To jak do mnie podszedl to go odepchnelam i zaczelam sie wydzierac XDD wiecej juz nikomu tak nie zrobil ninja dobrze mu tak wink poczestowal bym zuberkiem ale jestes malolata xp malolata to nic XD Mi alkohol w ogole niesmakuje rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart do siebie mowie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Nie!!! XD nie od kolezanek XDD, ale od PROBOSZCZA to slyszysz rofl rofl Doslownie poszlam raz na rekolekcje bo kolezanka nie chciala sama i prawie 20 minut bylo poswiecone na obrazniu uczniow i doslownie padlo slowo : Bydlo: Ahrrrr.... no to zwracam im utracony honor wink Co za glupi proboszcz stare Ja kiedys tez poszlam na 13 do kosciola jak bylam mala i wysluchalam, ze jak ktos przychodzi na 13 to nie tak samo jak na 8:00 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:50 am
to bier se tego wuszta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart do siebie mowie! xd Ty wiesz ze to jest choroba? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart do siebie mowie! xd ja tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:51 am
Mroczny Tato to bier se tego wuszta... XD mam daleko do mięsnego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart do siebie mowie! xd ja tez xd Kolejna.... ludzie! to powinno sie leczyć!! whee *idzie napic sie herbatki gadając sama do siebie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai mielismy ksiedza "dyktatora XD * on dawal np uwagi za: Zla postawe siedzaca" byl poprostu walniety =,='' i ciagle nadodatek podchodzil i cos tam gadal do ucha. To jak do mnie podszedl to go odepchnelam i zaczelam sie wydzierac XDD wiecej juz nikomu tak nie zrobil ninja dobrze mu tak wink poczestowal bym zuberkiem ale jestes malolata xp malolata to nic XD Mi alkohol w ogole niesmakuje rofl rofl rofl przynajmniej jeden problem mniej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:52 am
Pszczola_M Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato eno jakis pinkbox by sie przydal! o! a no przydal by sie heart do siebie mowie! xd Ty wiesz ze to jest choroba? mrgreen ja tam juz od dawna powinienem sie leczyc za moje poglady na zycie na urzedy pracy i na system szkolnictwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|