|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:35 am
Mroczny Tato ... mowie ci z doswiadczenia ze z tym nie tak latwo - panstwo katolickie wiec licz sie z brakiem tolerancji nie kapuje.... Kto ma mnie nie tolerowac? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:36 am
Autark Kiray Autark *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* *siada kolo niego wyciaga* moze beda jakies dymy *wsadza reke pod bluzke i drapie sie w pepek* u tloczno sie zrobilo, moze jednak dymy beda *podaje zuberka* nie ma to jak piwo z lodowki przed meczykiem zbawco... ale mnei sluszylo *wypija raz dwa* a no meczyk... ciekawe jak bedzie *mowi tylko do niego* moze ich jakas podpuscic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:37 am
Rin_Youkai Pszczola_M A ja jeszcze caly przyszly rok chodze.... na bierzmowanie talk2hand A potem moze poprosze zeby mnie wypisali xp Ja nie bylam ninja to straaaaszne rofl Ahrrr.... rzeczywiscie straszne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:37 am
Pszczola_M Mroczny Tato ... mowie ci z doswiadczenia ze z tym nie tak latwo - panstwo katolickie wiec licz sie z brakiem tolerancji nie kapuje.... Kto ma mnie nie tolerowac? neutral zobaczysz jak cie nauczyciele potraktuja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:38 am
Autark Rin_Youkai ja w gim mialam 1 =,='''' z zachowania z religi tez 1 =,=''' XDD dlatego przestalam chodzic XD co zes nawywijala ze takie ciekawe ocenki dostalas? rolleyes mielismy ksiedza "dyktatora XD * on dawal np uwagi za: Zla postawe siedzaca" byl poprostu walniety =,='' i ciagle nadodatek podchodzil i cos tam gadal do ucha. To jak do mnie podszedl to go odepchnelam i zaczelam sie wydzierac XDD wiecej juz nikomu tak nie zrobil ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:39 am
Autark Twistus ninja przysiada sie* ninja *wyciaga kolejne piwko z lodowki* prosze dziekuje mrgreen *odpreza sie* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:39 am
Mroczny Tato Pszczola_M Mroczny Tato ... mowie ci z doswiadczenia ze z tym nie tak latwo - panstwo katolickie wiec licz sie z brakiem tolerancji nie kapuje.... Kto ma mnie nie tolerowac? neutral zobaczysz jak cie nauczyciele potraktuja... Nie no.... mysle ze tak zle nie bedzie xp Mam nadzieje.... A poza tym... wtedy juz bede w nowej szkole eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:40 am
Pszczola_M Rin_Youkai Pszczola_M A ja jeszcze caly przyszly rok chodze.... na bierzmowanie talk2hand A potem moze poprosze zeby mnie wypisali xp Ja nie bylam ninja to straaaaszne rofl Ahrrr.... rzeczywiscie straszne rofl u nas i tak wszyscy lali na to XD 3/4 kalsy nie mialo bierzmowania XD U nas jak idziesz do kosciola to slyszysz, ze jestes Bydlem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:43 am
Kiray zbawco... ale mnei sluszylo *wypija raz dwa* a no meczyk... ciekawe jak bedzie *mowi tylko do niego* moze ich jakas podpuscic... *szepcze* popieram pomysl i chetnie pomoge ale sam nie mam pomyslu :/ *wraca do spozywania zlotyego trunku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:43 am
Pszczola_M Mroczny Tato Pszczola_M Mroczny Tato ... mowie ci z doswiadczenia ze z tym nie tak latwo - panstwo katolickie wiec licz sie z brakiem tolerancji nie kapuje.... Kto ma mnie nie tolerowac? neutral zobaczysz jak cie nauczyciele potraktuja... Nie no.... mysle ze tak zle nie bedzie xp Mam nadzieje.... A poza tym... wtedy juz bede w nowej szkole eek zalezy gdzie idziesz i jacy tam sa... bo u mnie mozna szczerze i otwarcie gadac ale jak wysmiejesz czyjs poglad to mozesz nawet wyleciec ze szkoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:44 am
Rin_Youkai u nas i tak wszyscy lali na to XD 3/4 kalsy nie mialo bierzmowania XD U nas jak idziesz do kosciola to slyszysz, ze jestes Bydlem stare stare bez obrazy, ale masz porąbanych kolegow/kolezanki... Ja w sumie nie chodze to Kosciola, ale mam pewnien szacunek do tych wierzących stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:44 am
eno jakis pinkbox by sie przydal! o!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:46 am
Pszczola_M Rin_Youkai u nas i tak wszyscy lali na to XD 3/4 kalsy nie mialo bierzmowania XD U nas jak idziesz do kosciola to slyszysz, ze jestes Bydlem stare stare bez obrazy, ale masz porąbanych kolegow/kolezanki... Ja w sumie nie chodze to Kosciola, ale mam pewnien szacunek do tych wierzących stare Nie!!! XD nie od kolezanek XDD, ale od PROBOSZCZA to slyszysz rofl rofl Doslownie poszlam raz na rekolekcje bo kolezanka nie chciala sama i prawie 20 minut bylo poswiecone na obrazniu uczniow i doslownie padlo slowo : Bydlo:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:46 am
Mroczny Tato zalezy gdzie idziesz i jacy tam sa... bo u mnie mozna szczerze i otwarcie gadac ale jak wysmiejesz czyjs poglad to mozesz nawet wyleciec ze szkoly No i slusznie. Mozna sie z czyimis pogladami nie zgadzac, ale mysle ze nie wolno ich wysmiewac stare Tez bym tak zrobila jakbym byla dyrektorka jakiejs szkoly razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|