|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:28 am
Mroczny Tato Pszczola_M a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl a ja 2 bo nie uczeszczam i za pozno dalem zwolnienie z calego semestru straszneeee... rofl Dobrze ze w ogole byles klasyfikowany rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:29 am
Pszczola_M Twistus e tam inteligentne rofl a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen Jeszcze nie rofl Ale ponoc tak ma byc confused a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl ja w gim mialam 1 =,='''' z zachowania z religi tez 1 =,=''' XDD dlatego przestalam chodzic XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:29 am
Twistus (...) no a ja wlasnie slyszalam ze religia ma byc wliczana do sredniej O.o Bo to są dopiero plany Romana confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus no a ja wlasnie slyszalam ze religia ma byc wliczana do sredniej O.oja nie slyszalem ale moze do tego dojsc... chodz w sumie to watpie - w mojej nowej szkole nie bede miec religi jesli nie chce i mozna otwarcie gadac o pogladach, reguly tez mi sie bardzo podobaja. dlatego jest super tylko jacy beda ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Autark *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* *siada kolo niego wyciaga* moze beda jakies dymy *wsadza reke pod bluzke i drapie sie w pepek* czesc misiek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:31 am
Pszczola_M Mroczny Tato Pszczola_M a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl a ja 2 bo nie uczeszczam i za pozno dalem zwolnienie z calego semestru straszneeee... rofl Dobrze ze w ogole byles klasyfikowany rofl rofl ja temu calemu ksiedzu z kompem pomagalem to luz... nie musialbym bo i takbym zdal a papierek byl ze nie chodze na religie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:32 am
Rin_Youkai Pszczola_M Twistus e tam inteligentne rofl a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen Jeszcze nie rofl Ale ponoc tak ma byc confused a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl ja w gim mialam 1 =,='''' z zachowania z religi tez 1 =,=''' XDD dlatego przestalam chodzic XD A ja jeszcze caly przyszly rok chodze.... na bierzmowanie talk2hand A potem moze poprosze zeby mnie wypisali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Bo to są dopiero plany Romana confused jak dla mnie moze sie bujac... nie zmieni szkol o wybranym wydziale... fajans! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Autark *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* *siada kolo niego wyciaga* moze beda jakies dymy *wsadza reke pod bluzke i drapie sie w pepek* u tloczno sie zrobilo, moze jednak dymy beda *podaje zuberka* nie ma to jak piwo z lodowki przed meczykiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:34 am
Pszczola_M Rin_Youkai Pszczola_M Twistus e tam inteligentne rofl a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen Jeszcze nie rofl Ale ponoc tak ma byc confused a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl ja w gim mialam 1 =,='''' z zachowania z religi tez 1 =,=''' XDD dlatego przestalam chodzic XD A ja jeszcze caly przyszly rok chodze.... na bierzmowanie talk2hand A potem moze poprosze zeby mnie wypisali xp ... mowie ci z doswiadczenia ze z tym nie tak latwo - panstwo katolickie wiec licz sie z brakiem tolerancji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ja w gim mialam 1 =,='''' z zachowania z religi tez 1 =,=''' XDD dlatego przestalam chodzic XD co zes nawywijala ze takie ciekawe ocenki dostalas? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Kiray Autark *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* *siada kolo niego wyciaga* moze beda jakies dymy *wsadza reke pod bluzke i drapie sie w pepek* u tloczno sie zrobilo, moze jednak dymy beda *podaje zuberka* nie ma to jak piwo z lodowki przed meczykiem ninja przysiada sie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:35 am
Twistus ninja przysiada sie* ninja *wyciaga kolejne piwko z lodowki* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:35 am
Pszczola_M A ja jeszcze caly przyszly rok chodze.... na bierzmowanie talk2hand A potem moze poprosze zeby mnie wypisali xp Ja nie bylam ninja to straaaaszne rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|