|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:14 am
~~lena-undesaid~~ Twistus ~~lena-undesaid~~ http://wiadomosci.onet.pl/1340070,11,item.html rolleyes zacznijmy od tego ze milosci do ojczyzny wogole nie powinno sie uczyc rolleyes zacznijmy od chorego systemu edukacji wiesz system samw sobie nei jest zly raczej to jak jest on realizowanyy...ale rozdrabnianie historii to dodatkowe podreczniki zwekszona ilosc godzin i jeszcze wiekszy burdel w glowach uczniow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:18 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ Twistus ~~lena-undesaid~~ http://wiadomosci.onet.pl/1340070,11,item.html rolleyes zacznijmy od tego ze milosci do ojczyzny wogole nie powinno sie uczyc rolleyes zacznijmy od chorego systemu edukacji wiesz system samw sobie nei jest zly raczej to jak jest on realizowanyy...ale rozdrabnianie historii to dodatkowe podreczniki zwekszona ilosc godzin i jeszcze wiekszy burdel w glowach uczniow xp tzn, chodzi mi o ta cala duchowa sprawe w szkolach. bo to prawda, ze powinna byc etyka zamiast religii to prawda, ze nie powinno uczyc dzieci milosci do ojczyzny czasem naprawde wkurzające są te podteksty, albo ewidentne zalecenia, co do postępowania w życiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:20 am
~~lena-undesaid~~ tzn, chodzi mi o ta cala duchowa sprawe w szkolach. bo to prawda, ze powinna byc etyka zamiast religii to prawda, ze nie powinno uczyc dzieci milosci do ojczyzny czasem naprawde wkurzające są te podteksty, albo ewidentne zalecenia, co do postępowania w życiu klotnie o religie w szkle to ja z ksiedzem rzez caly rok toczylam bo wg mnei w szkolach nie powinno byc religii ani krzyzy gdyz to wywyzsza jedna religie nad inne a tkze religia powinna (jesli juz musi byc) byc ostatnia lekcja dla chetnych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:22 am
Twistus ~~lena-undesaid~~ tzn, chodzi mi o ta cala duchowa sprawe w szkolach. bo to prawda, ze powinna byc etyka zamiast religii to prawda, ze nie powinno uczyc dzieci milosci do ojczyzny czasem naprawde wkurzające są te podteksty, albo ewidentne zalecenia, co do postępowania w życiu klotnie o religie w szkle to ja z ksiedzem rzez caly rok toczylam bo wg mnei w szkolach nie powinno byc religii ani krzyzy gdyz to wywyzsza jedna religie nad inne a tkze religia powinna (jesli juz musi byc) byc ostatnia lekcja dla chetnych 3nodding *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:23 am
Twistus klotnie o religie w szkle to ja z ksiedzem rzez caly rok toczylam bo wg mnei w szkolach nie powinno byc religii ani krzyzy gdyz to wywyzsza jedna religie nad inne a tkze religia powinna (jesli juz musi byc) byc ostatnia lekcja dla chetnych 3nodding Jest jeszcze taki dla mnie problem, ze nie powinno byc oceny z religii... Najwyzej zaznaczone, ze ktos chodzil.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:24 am
Autark Twistus ~~lena-undesaid~~ tzn, chodzi mi o ta cala duchowa sprawe w szkolach. bo to prawda, ze powinna byc etyka zamiast religii to prawda, ze nie powinno uczyc dzieci milosci do ojczyzny czasem naprawde wkurzające są te podteksty, albo ewidentne zalecenia, co do postępowania w życiu klotnie o religie w szkle to ja z ksiedzem rzez caly rok toczylam bo wg mnei w szkolach nie powinno byc religii ani krzyzy gdyz to wywyzsza jedna religie nad inne a tkze religia powinna (jesli juz musi byc) byc ostatnia lekcja dla chetnych 3nodding *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* e tam inteligentne rofl
a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* *siada kolo niego wyciaga* moze beda jakies dymy *wsadza reke pod bluzke i drapie sie w pepek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Autark Twistus ~~lena-undesaid~~ tzn, chodzi mi o ta cala duchowa sprawe w szkolach. bo to prawda, ze powinna byc etyka zamiast religii to prawda, ze nie powinno uczyc dzieci milosci do ojczyzny czasem naprawde wkurzające są te podteksty, albo ewidentne zalecenia, co do postępowania w życiu klotnie o religie w szkle to ja z ksiedzem rzez caly rok toczylam bo wg mnei w szkolach nie powinno byc religii ani krzyzy gdyz to wywyzsza jedna religie nad inne a tkze religia powinna (jesli juz musi byc) byc ostatnia lekcja dla chetnych 3nodding *swiada w koncie i przysluchuje sie inteligentnej rozmowie* e tam inteligentne rofl
a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen nie kluc sie ze mna, nawet facet ma czasem racje xp raczej religie nie wliczaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus e tam inteligentne rofl a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen Jeszcze nie rofl Ale ponoc tak ma byc confused a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:26 am
moj leb.... moj leb talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:26 am
Twistus e tam inteligentne rofl
a wlasnie to prawda ze religie juz do sredniej wliczaja? rofl rofl rofl mrgreen neee ne ma ninja i raczej nigdy nie bedzie . Bo przeszkadza w tym fakt, ze ludzie sa roznego wyznania ( i to bardzo dobrze XD ) Witam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:27 am
&wytrzepuje sie z trawy*
bosz... zmuszona do pozowania do zdjec w trawie... w tylek mi wlazila domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 11:27 am
Pszczola_M a ja mam 6 z religii!!! Ha!! rofl a ja 2 bo nie uczeszczam i za pozno dalem zwolnienie z calego semestru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|