|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:09 am
Moja znajoma z rl zlozyla prosbe o przyjecie do gildi... moglibyscie ją przyjac?
juz przyjeta zostala choc mam wrazenie ze to Twoj mul ale coz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:12 am
Ozual Moja znajoma z rl zlozyla prosbe o przyjecie do gildi... moglibyscie ją przyjac? pewnie nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:15 am
Mroczny Tato Ozual Moja znajoma z rl zlozyla prosbe o przyjecie do gildi... moglibyscie ją przyjac? pewnie nie... zaspiewajmy wiec piosenke albo dwie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:16 am
juz jestem dosc nawalony.. ide spac nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:23 am
wstalem lewa noga... i co jakis czas dostaje nowe zle nowiny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:26 am
kusza zapomnialem ze requesty tez sie sprawdza... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:28 am
Ozual Moja znajoma z rl zlozyla prosbe o przyjecie do gildi... moglibyscie ją przyjac? juz przyjeta zostala choc mam wrazenie ze to Twoj mul ale coz...ups wiec przepraszam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:32 am
czy ja moge logowac sie na moje konto z innego komputera, nie narazajac sie na ban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:32 am
Ozual czy ja moge logowac sie na moje konto z innego komputera, nie narazajac sie na ban? tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:37 am
Ozzwald Ozual czy ja moge logowac sie na moje konto z innego komputera, nie narazajac sie na ban? tak bo np bylem dzis u tej wlasnie mojej znajomej pomoglem jej zrobic konto itd i sie balem tez zalogowac na moje ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:37 am
Ozual Ozzwald Ozual czy ja moge logowac sie na moje konto z innego komputera, nie narazajac sie na ban? tak bo np bylem dzis u tej wlasnie mojej znajomej pomoglem jej zrobic konto itd i sie balem tez zalogowac na moje ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:38 am
Ozzwald Ozual Ozzwald Ozual czy ja moge logowac sie na moje konto z innego komputera, nie narazajac sie na ban? tak bo np bylem dzis u tej wlasnie mojej znajomej pomoglem jej zrobic konto itd i sie balem tez zalogowac na moje ... sweatdrop mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:41 am
aww no coz wiecie wole sie upewnic niz pozniej truc leb komus...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|