|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:50 am
Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania ha
a ja mam nalesnika cool a ja mam gloda *wpatruje sie w nalesnika* *podaje 3 tuziny nalesnikow na talerzu* jedz.. jedz do syta .___. *rzuca sie nan nalesniki* dżeuje 4laugh ychaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:51 am
Terrorystka Frania Karnaaa Terrorystka Frania karnaa... ile punktow za egzamin? mrgreen 72 mrgreen laaaaaaaaaaa a nie bylam pewna czy 60 bede miala, a ty Frania ? ponad 80 co nie? chcialam 80 i mam 80 mrgreen
ale terazmam problem.. jaka wybrac szkole!? xp
opcy: ciekawi mnie jak moim rowiesnikom poszlo... to źle? neutral 4laugh 4laugh Kurde ale jestem szczesliwa ze juz po wszystkim mrgreen , ja tam wybiore szkole do ktorej sie dostane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:57 am
Terrorystka Frania opcy: ciekawi mnie jak moim rowiesnikom poszlo... to źle? neutral cholernie zle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:57 am
*weszy w poszukiwaniu ofiary losu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:58 am
Karnaa do 3 ;P
ja teraz spadam ale jak co to dabyl klik =>6235200 i pogaworzym o tym na gg blaugh
teraz spadam na angola i do komisu
ciao ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:59 am
Ozzwald *weszy w poszukiwaniu ofiary losu* *Podstawia pod nos Wielkiego Kloca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *weszy w poszukiwaniu ofiary losu* *skacze z podniesiona lapka* ja ja chcem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Terrorystka Frania opcy: ciekawi mnie jak moim rowiesnikom poszlo... to źle? neutral cholernie zle... cicho tam blaugh mONdrala sie znalazła rofl
*znik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:00 am
Terrorystka Frania Karnaa do 3 ;P
ja teraz spadam ale jak co to dabyl klik =>6235200 i pogaworzym o tym na gg blaugh
teraz spadam na angola i do komisu
ciao ;3 bay bay biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:02 am
Karnaaa Ozzwald *weszy w poszukiwaniu ofiary losu* *skacze z podniesiona lapka* ja ja chcem ! pewnas... @Cremmy spierdalaj... na tobie wyzywac sie nie bede... ty bys sie ucieszyl jak bym Ci srubokret w tylek wsadzil, wiec ty odpadasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 9:04 am
Ozzwald Karnaaa Ozzwald *weszy w poszukiwaniu ofiary losu* *skacze z podniesiona lapka* ja ja chcem ! pewnas... @Cremmy spierdalaj... na tobie wyzywac sie nie bede... ty bys sie ucieszyl jak bym Ci srubokret w tylek wsadzil, wiec ty odpadasz... aaaaa sorry nie moge byc ofiara , lece cos chrupnac *wymyka sie po cichu*papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|