|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:29 am
Mroczny Tato szlag. matka przyszla i z biby nici -.- ide grac w uta lipa , a juz myslalam ze bedzie darmowe chlansko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:36 am
blee cos mi dzien sie napewno nie uda.... jest tak zle ze polska napewno dzis sromotnie przegra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:38 am
Ozzwald blee cos mi dzien sie napewno nie uda.... jest tak zle ze polska napewno dzis sromotnie przegra chyba kazdy tak mysli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:39 am
Karnaaa Ozzwald blee cos mi dzien sie napewno nie uda.... jest tak zle ze polska napewno dzis sromotnie przegra chyba kazdy tak mysli sweatdrop i chuj... dobry dzien na koniec swiata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:40 am
Congratulations. You are the winner cool haha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:40 am
Ozzwald blee cos mi dzien sie napewno nie uda.... jest tak zle ze polska napewno dzis sromotnie przegra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:42 am
Ozzwald Karnaaa Ozzwald blee cos mi dzien sie napewno nie uda.... jest tak zle ze polska napewno dzis sromotnie przegra chyba kazdy tak mysli sweatdrop i chuj... dobry dzien na koniec swiata nooo wiesz moj kumpel dalej ma nadzieje ze Polska wygra 2:1 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:43 am
ha
a ja mam nalesnika cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:44 am
karnaa... ile punktow za egzamin? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:45 am
Terrorystka Frania ha
a ja mam nalesnika cool a ja mam gloda *wpatruje sie w nalesnika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:46 am
Terrorystka Frania karnaa... ile punktow za egzamin? mrgreen a co czujesz potrzeba porownanie sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:46 am
oczywiscie ze Polska wygra, ponoc Dudka mają upodobnic do Boruca, Frankowskiego do Jelenia a....Engea do Janasa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:47 am
Terrorystka Frania karnaa... ile punktow za egzamin? mrgreen 72 mrgreen laaaaaaaaaaa a nie bylam pewna czy 60 bede miala, a ty Frania ? ponad 80 co nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:47 am
Karnaaa Terrorystka Frania ha
a ja mam nalesnika cool a ja mam gloda *wpatruje sie w nalesnika* *podaje 3 tuziny nalesnikow na talerzu* jedz.. jedz do syta .___.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 8:49 am
Karnaaa Terrorystka Frania karnaa... ile punktow za egzamin? mrgreen 72 mrgreen laaaaaaaaaaa a nie bylam pewna czy 60 bede miala, a ty Frania ? ponad 80 co nie? chcialam 80 i mam 80 mrgreen
ale terazmam problem.. jaka wybrac szkole!? xp
opcy: ciekawi mnie jak moim rowiesnikom poszlo... to źle? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |