|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:24 am
Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* hmm a ja dzis czytalem artykuł na temat dwoch lesbijek na naszej uczelni i nawet widzialem na żywca jak sie całowały... czemu na filmach to jest bardziej podniecające? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:25 am
EvilYuki Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* a ja mam ochotę kochać cały świat... whee mnie nie musisz kochac xd gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:25 am
EvilYuki Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* a ja mam ochotę kochać cały świat... whee nie kuś nie kuś, bo mam t-shirt z napisem "I'm the world" ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:27 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* hmm a ja dzis czytalem artykuł na temat dwoch lesbijek na naszej uczelni i nawet widzialem na żywca jak sie całowały... czemu na filmach to jest bardziej podniecające? ;] *rzuca w niego klapkiem* ja wole plec przeciwna... a zwlaszcza mojego Przemusia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:27 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* a ja mam ochotę kochać cały świat... whee nie kuś nie kuś, bo mam t-shirt z napisem "I'm the world" ;] Ciebie tez kocham whee i Ciebie! whee I was wszystkich! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:30 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* a ja mam ochotę kochać cały świat... whee nie kuś nie kuś, bo mam t-shirt z napisem "I'm the world" ;] Ciebie tez kocham whee i Ciebie! whee I was wszystkich! 4laugh zapamietam i wykorzystam kiedy bedziesz sie najmniej spodziewac ;> Aid:ponoć każdy, w każdej chwili może zmienić teoretycznie swoje upodobania- ja tam lubie płeć żeńską- nie wiem czemu z tobą jest inaczej... dziwne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 14, 2006 6:32 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Aidanna Irinn o maaatko... jak mi sie spaaaac chce *rozwala sie na olbrzymiej czarnej poduszce* mi tez xp *uklada sie kolo niej* a ja mam ochotę kochać cały świat... whee nie kuś nie kuś, bo mam t-shirt z napisem "I'm the world" ;] Ciebie tez kocham whee i Ciebie! whee I was wszystkich! 4laugh zapamietam i wykorzystam kiedy bedziesz sie najmniej spodziewac ;> tak, oddam Ci kanapkę jak dziś, temu bezdomnemu w parku! cyataciki pilnujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|