|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:43 pm
BeeWolf_san Ja dzis sobie stłukłem piente i mnie boli jak diabli. mrgreen Ja 3 dni temuw pilke gralam i do dzisiaj kuleje... Frania- to moj faworyt jest ten obrazek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:43 pm
nie jestem slaby! xd miales fart zero skilla i jeszcze ta karta -.- xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:45 pm
Terrorystka Frania skoro on jest słaby to jaka jestem ja!? xd xd xd
jak mozna stłuc sobie pięte!? neutral W Kendo można smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:46 pm
#Hole - [Celebrity Skin] Celebrity Skin [2:42]
Rany...z now to włączyłam *___* aaargh! *plask se w pysk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:47 pm
Mroczny Tato nie jestem slaby! xd miales fart zero skilla i jeszcze ta karta -.- xd Tia, a ja mam stłuczona piente a ty jestes słaby >;P<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest BeeWolf_san Ja dzis sobie stłukłem piente i mnie boli jak diabli. mrgreen Ja 3 dni temuw pilke gralam i do dzisiaj kuleje... Frania- to moj faworyt jest ten obrazek. mam nadzieje, ze choc na chwile łusmiechnęłaś pyszczek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania #Hole - [Celebrity Skin] Celebrity Skin [2:42]
Rany...z now to włączyłam *___* aaargh! *plask se w pysk* D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Mroczny Tato nie jestem slaby! xd miales fart zero skilla i jeszcze ta karta -.- xd Tia, a ja mam stłuczona piente a ty jestes słaby >;P< slaby moze nie, ale sredni. szlag ;/ przegralem na morbiasie... naszczescie utek sie juz prawie zreinstalowal to mozemy jutro pyknac rewaza mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:49 pm
Terrorystka Frania Delein the Wildest BeeWolf_san Ja dzis sobie stłukłem piente i mnie boli jak diabli. mrgreen Ja 3 dni temuw pilke gralam i do dzisiaj kuleje... Frania- to moj faworyt jest ten obrazek. mam nadzieje, ze choc na chwile łusmiechnęłaś pyszczek wink Pewno, jak mozna z pveka sie nie smiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:50 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania #Hole - [Celebrity Skin] Celebrity Skin [2:42]
Rany...z now to włączyłam *___* aaargh! *plask se w pysk* D; juz nie zrobie CI na złośc i nie włącze Wielkiego Pora mrgreen
#Hey - [Pytajnik #10] List [4:27] crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:53 pm
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania #Hole - [Celebrity Skin] Celebrity Skin [2:42]
Rany...z now to włączyłam *___* aaargh! *plask se w pysk* D; juz nie zrobie CI na złośc i nie włącze Wielkiego Pora mrgreen
#Hey - [Pytajnik #10] List [4:27] crying heart tja... a ja widze ze musze wziac plyty black i death metalowe na oboz... zeby cie odbienic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:55 pm
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania #Hole - [Celebrity Skin] Celebrity Skin [2:42]
#Hey - [Pytajnik #10] List [4:27] crying heart tja... a ja widze ze musze wziac plyty black i death metalowe na oboz... zeby cie odbienic blaugh nie odmienisz razz
Wielki Pooor *_* XD
ale nie wezme Wielkiego Pora biggrin naucze sie tego na apmiec i bede Tobie spiewac xd zapewne sie cieszysz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:56 pm
Mroczny Tato BeeWolf_san Mroczny Tato nie jestem slaby! xd miales fart zero skilla i jeszcze ta karta -.- xd Tia, a ja mam stłuczona piente a ty jestes słaby >;P< slaby moze nie, ale sredni. szlag ;/ przegralem na morbiasie... naszczescie utek sie juz prawie zreinstalowal to mozemy jutro pyknac rewaza mrgreen Dobra to wyłacze muzyke i włacze dzwiek z gry smile bo tak głupio nie słyszec przeciwnika, jak by nie był >buhaha<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:57 pm
Terrorystka Frania nie odmienisz razz
Wielki Pooor *_* XD
ale nie wezme Wielkiego Pora biggrin naucze sie tego na apmiec i bede Tobie spiewac xd zapewne sie cieszysz biggrin *notuje* wziac knebel mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|