|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 12:53 pm
Delein the Wildest a, starzy mi wytykaja, ze nic nie robie. Wkurzam sie, bo od tego sa wakacje, ale w sumie to maja racje. Wszystko mnie dobija. Czuje, ze kazdy dzien jest taki sam i marnuje czas.Zaczynam cos robic, a po 5 minutach jestem wkurzona, bo mi sie nudzi, bo nie wychodzi, bo sie rozpraszam. Wiec odechciewa mi sie robienia czegokolwiek. I tym bardziej na siebei jestem wkurzona. W nocy nie potrafie spac, sazypiam po 3 zazwyczaj, a to przez to, ze siedze do 1 na kompie,a potem spie do 11. Teraz ciezko mi sie przestawic. Wszystko mnie irytuje, piwo mi przestalo smakowac, alkohol bawic i caly czas mam ochote na czipsy. kryzys wakacyjny niedlugo zaczniesz tesknic za szkola i porannymi pobudkami wiem bo juz tak mialam wrecz nei mogalm sie doczekac pojscia na uczelnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 12:54 pm
Delein the Wildest Twistus Delein the Wildest chuyowy dzien...w sumie to pare dni...w sumie, to cale wakacje sa do dupy. czemu cu sie stalo ? sad powiedz wszystko cioci Twist sad a, starzy mi wytykaja, ze nic nie robie. Wkurzam sie, bo od tego sa wakacje, ale w sumie to maja racje. Wszystko mnie dobija. Czuje, ze kazdy dzien jest taki sam i marnuje czas.Zaczynam cos robic, a po 5 minutach jestem wkurzona, bo mi sie nudzi, bo nie wychodzi, bo sie rozpraszam. Wiec odechciewa mi sie robienia czegokolwiek. I tym bardziej na siebei jestem wkurzona. W nocy nie potrafie spac, sazypiam po 3 zazwyczaj, a to przez to, ze siedze do 1 na kompie,a potem spie do 11. Teraz ciezko mi sie przestawic. Wszystko mnie irytuje, piwo mi przestalo smakowac, alkohol bawic i caly czas mam ochote na czipsy. *tulu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 12:56 pm
Twistus Delein the Wildest a, starzy mi wytykaja, ze nic nie robie. Wkurzam sie, bo od tego sa wakacje, ale w sumie to maja racje. Wszystko mnie dobija. Czuje, ze kazdy dzien jest taki sam i marnuje czas.Zaczynam cos robic, a po 5 minutach jestem wkurzona, bo mi sie nudzi, bo nie wychodzi, bo sie rozpraszam. Wiec odechciewa mi sie robienia czegokolwiek. I tym bardziej na siebei jestem wkurzona. W nocy nie potrafie spac, sazypiam po 3 zazwyczaj, a to przez to, ze siedze do 1 na kompie,a potem spie do 11. Teraz ciezko mi sie przestawic. Wszystko mnie irytuje, piwo mi przestalo smakowac, alkohol bawic i caly czas mam ochote na czipsy. kryzys wakacyjny niedlugo zaczniesz tesknic za szkola i porannymi pobudkami wiem bo juz tak mialam wrecz nei mogalm sie doczekac pojscia na uczelnie Ja juz pierwszego dnia zaczelam tesknic. Dzisiaj bylam w szkole na rysunku...pelno znajomego luda, nawet babka z angielskiego ucieszyla sie, ze przyszlam...kochana jest. Moglabym w sumie chodzic tam jako wolny sluchacz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:09 pm
*uklada pasjansa...znowu...skoro i tak wszyscy milcza...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:13 pm
Delein the Wildest *uklada pasjansa...znowu...skoro i tak wszyscy milcza...* nie przywitalas mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:14 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest *uklada pasjansa...znowu...skoro i tak wszyscy milcza...* nie przywitalas mnie crying Witam. sory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:15 pm
prych odsta l troche wladzy i juz sie wozi blaugh wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:15 pm
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *uklada pasjansa...znowu...skoro i tak wszyscy milcza...* nie przywitalas mnie crying Witam. sory. narazasz sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:16 pm
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest *uklada pasjansa...znowu...skoro i tak wszyscy milcza...* nie przywitalas mnie crying Witam. sory. narazasz sie *dreszcz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|