|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:58 am
przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud!
A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:59 am
Omega Sun przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud! A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp grtuluje zdolna Omisia 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:04 am
Twistus Omega Sun przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud! A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp grtuluje zdolna Omisia 4laugh mrgreen dasz rade powodzenia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:06 am
Omega Sun przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud! A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp A ja mam nadzieje ze juz mam za soba wszystko stare Nie wiem czy zdalam z angielskiego bo sie nie za duzo uczylam, ale.... Nie chce sie uczyc w dlugi weekend gonk jak będzie dzwonil telefon, to ja po prostu bede dostawala padaczki... (na moim angielskim dzwonią do domu i mowia, ze nie zdales gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:11 am
Pszczola_M Omega Sun przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud! A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp A ja mam nadzieje ze juz mam za soba wszystko stare Nie wiem czy zdalam z angielskiego bo sie nie za duzo uczylam, ale.... Nie chce sie uczyc w dlugi weekend gonk jak będzie dzwonil telefon, to ja po prostu bede dostawala padaczki... (na moim angielskim dzwonią do domu i mowia, ze nie zdales gonk ) Napewno zdasz.... za mna tez dzwoniono do domu ale w sprawie matmy i jakos zdalam ^^ a nauczyciel z angola cie lubi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:15 am
renge_karen Napewno zdasz.... za mna tez dzwoniono do domu ale w sprawie matmy i jakos zdalam ^^ a nauczyciel z angola cie lubi???? To na pewno to nie takie pewne.. xp Czy on mnie lubi... w sumie to nie wiem mrgreen No i tak naprawde to lubienie tutaj chyba duzo by nie pomoglo, bo na moim angielskim jest wszystko wedlug procentow i w ogole... stare Chociaz jakby mi zabraklo 1% to mi by dodal mrgreen Kiedys tak zrobil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 10:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M renge_karen Napewno zdasz.... za mna tez dzwoniono do domu ale w sprawie matmy i jakos zdalam ^^ a nauczyciel z angola cie lubi???? To na pewno to nie takie pewne.. xp Czy on mnie lubi... w sumie to nie wiem mrgreen No i tak naprawde to lubienie tutaj chyba duzo by nie pomoglo, bo na moim angielskim jest wszystko wedlug procentow i w ogole... stare Chociaz jakby mi zabraklo 1% to mi by dodal mrgreen Kiedys tak zrobil mrgreen na pewno zdasz wystarczy troche wazeliny i sexapilu i masz angileski zdany ^^
Ja juz musze isc papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|