Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24215 24216 24217 24218 24219 24220 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:58 am

przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud!

A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:58 am

zlo przylazlo 3nodding

Ryuukei oshii
Crew

renge_karen

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:59 am

Witka ludziska biggrin
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:59 am

Omega Sun
przyszlam tylko powiedziec, ze zaliczylam durne postepowanie administracyjne heart To cud!

A teraz znikam sie zdrzemnac i dalej uczyc, jutro ostatnie zaliczenie... najgorsze xp
grtuluje zdolna Omisia 4laugh mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

renge_karen

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:04 am

Twistus
Omega Sun

grtuluje zdolna Omisia 4laugh mrgreen

dasz rade powodzenia biggrin
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:06 am

Omega Sun

A ja mam nadzieje ze juz mam za soba wszystko stare

Nie wiem czy zdalam z angielskiego bo sie nie za duzo uczylam, ale.... Nie chce sie uczyc w dlugi weekend gonk
jak będzie dzwonil telefon, to ja po prostu bede dostawala padaczki... (na moim angielskim dzwonią do domu i mowia, ze nie zdales gonk )

Pszczola_M

renge_karen

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:11 am

Pszczola_M
Omega Sun

A ja mam nadzieje ze juz mam za soba wszystko stare

Nie wiem czy zdalam z angielskiego bo sie nie za duzo uczylam, ale.... Nie chce sie uczyc w dlugi weekend gonk
jak będzie dzwonil telefon, to ja po prostu bede dostawala padaczki... (na moim angielskim dzwonią do domu i mowia, ze nie zdales gonk )

Napewno zdasz.... za mna tez dzwoniono do domu ale w sprawie matmy i jakos zdalam ^^ a nauczyciel z angola cie lubi????
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:15 am

renge_karen
Napewno zdasz.... za mna tez dzwoniono do domu ale w sprawie matmy i jakos zdalam ^^ a nauczyciel z angola cie lubi????

To na pewno to nie takie pewne.. xp
Czy on mnie lubi... w sumie to nie wiem mrgreen No i tak naprawde to lubienie tutaj chyba duzo by nie pomoglo, bo na moim angielskim jest wszystko wedlug procentow i w ogole... stare
Chociaz jakby mi zabraklo 1% to mi by dodal mrgreen

Kiedys tak zrobil mrgreen

Pszczola_M

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:17 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:18 am

Ryuukei oshii
Crew

Pszczola_M

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:20 am

Terrorystka Frania

renge_karen

Pszczola_M
renge_karen

To na pewno to nie takie pewne.. xp
Czy on mnie lubi... w sumie to nie wiem mrgreen No i tak naprawde to lubienie tutaj chyba duzo by nie pomoglo, bo na moim angielskim jest wszystko wedlug procentow i w ogole... stare
Chociaz jakby mi zabraklo 1% to mi by dodal mrgreen

Kiedys tak zrobil mrgreen

na pewno zdasz wystarczy troche wazeliny i sexapilu i masz angileski zdany ^^

Ja juz musze isc papa
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:24 am

Pszczola_M

Terrorystka Frania

PostPosted: Tue Jun 13, 2006 10:46 am

hahahaha XD

właźcie na mojego profajla biggrin
mman fana mulitmedie XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24215 24216 24217 24218 24219 24220 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games