|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:48 am
mam miche pelna rozniastych owocow domokun ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:02 am
ach cudny dzien gdyby nie to ze jest z milion stopni w cieniu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:08 am
Ozual ach cudny dzien gdyby nie to ze jest z milion stopni w cieniu gonk u mnie bylo 22C w cieniue i mi strasznie goraco bylo, a co dopiero jak bedzie z 30 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:09 am
No nie przesadzajcie 25 C w cieniu było u mnie i temperaturka akuraśna jak dla mnie ani za ciepło ani za zimno w sam raz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:13 am
BeeWolf_san No nie przesadzajcie 25 C w cieniu było u mnie i temperaturka akuraśna jak dla mnie ani za ciepło ani za zimno w sam raz biggrin mo 20 stopni straczy... a i tam u was w wawie gorzej niz u mnie nad morzem... u mnie to chociaz wetrzyk znad morza jest... a uwas powietrze stoi w tym zapyzualym miescie domokun gonk CZYM TY TAM ODDYCHASZ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:17 am
xd --> Papa Roach - Getting Away With Murder 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:18 am
Ozual ach cudny dzien gdyby nie to ze jest z milion stopni w cieniu gonk to se zrob w domu przeciag. xp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:22 am
~~lena-undesaid~~ Ozual ach cudny dzien gdyby nie to ze jest z milion stopni w cieniu gonk to se zrob w domu przeciag. xp. najlepiej jeszcze pozaslaniac okna zeby ciemno bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:22 am
Ale macie problemy ja w takim upale musiałem pracować,popracujcie na zewnątrz ze 8 godz to dopiero będziecie przeklinać te upały evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:23 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Ozual ach cudny dzien gdyby nie to ze jest z milion stopni w cieniu gonk to se zrob w domu przeciag. xp. najlepiej jeszcze pozaslaniac okna zeby ciemno bylo xp przesadzacie. jakies dwa lata temu w cieniu bylo 40 stopni, wiec nie nazekajcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:33 am
uuu!
*powiedzial opczy wladczym tonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 9:34 am
Aidanna BeeWolf_san No nie przesadzajcie 25 C w cieniu było u mnie i temperaturka akuraśna jak dla mnie ani za ciepło ani za zimno w sam raz biggrin mo 20 stopni straczy... a i tam u was w wawie gorzej niz u mnie nad morzem... u mnie to chociaz wetrzyk znad morza jest... a uwas powietrze stoi w tym zapyzualym miescie domokun gonk CZYM TY TAM ODDYCHASZ gonk Ja mieszkam, na bananiarskim osciedlu, na granicy wawy, mam za oknem pole i powietrze calkiem wporzo. 25C to nie jest wiele. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|