|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:26 am
Aidanna *Wchodzi cala hapi* blaugh nareszcie wolne 3nodding i jeszcze kostium kapielowy sobie kaupilam i jutro na plaze ide rofl 4laugh gratulacje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:30 am
Terrorystka Frania Aidanna *Wchodzi cala hapi* blaugh nareszcie wolne 3nodding i jeszcze kostium kapielowy sobie kaupilam i jutro na plaze ide rofl 4laugh gratulacje nawet nie wiesz jak sie ciesze xp sweatdrop xd a ti... masz juz wyniki testow...? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:32 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *Wchodzi cala hapi* blaugh nareszcie wolne 3nodding i jeszcze kostium kapielowy sobie kaupilam i jutro na plaze ide rofl 4laugh gratulacje nawet nie wiesz jak sie ciesze xp sweatdrop xd a ti... masz juz wyniki testow...? ninja nie
za to mam urodziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:35 am
*wchodzi razem z truskawkami ze smietana*
jakem z siebie dumna mrgreen
joł mrgreen
i w ogole *zewszad otwieraja se pudelka, z ktorych wybuchaja serpentyny* WSZYSTKIEGO NAJ, MARCIOR! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:35 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna *Wchodzi cala hapi* blaugh nareszcie wolne 3nodding i jeszcze kostium kapielowy sobie kaupilam i jutro na plaze ide rofl 4laugh gratulacje nawet nie wiesz jak sie ciesze xp sweatdrop xd a ti... masz juz wyniki testow...? ninja nie
za to mam urodziny TAK! wo wszytskie naj naj blaugh heart blaugh a to dziwne... bo chlopak znajomej z klasy ma juz wyniki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:37 am
pisalem cos o pokazywaniu majtek z powodu tej uroczystosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:38 am
4laugh 4laugh 4laugh 4laugh Wszystkiego czego tam sobie zyczysz xd 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:53 am
A ja sie pochwale... ninja
Jestem juz z Przemusiem pol roku 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:58 am
Aidanna A ja sie pochwale... ninja Jestem juz z Przemusiem pol roku 4laugh heart 4laugh whee whee whee whee nyuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 7:59 am
Aidanna A ja sie pochwale... ninja Jestem juz z Przemusiem pol roku 4laugh heart 4laugh a ja sie pochwale, że wreszcie w mojej szkole zapanuje spraiwedliwosc xd dzieki mnie rodzice beda wzywani do szkoly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:01 am
~~lena-undesaid~~ Aidanna A ja sie pochwale... ninja Jestem juz z Przemusiem pol roku 4laugh heart 4laugh a ja sie pochwale, że wreszcie w mojej szkole zapanuje spraiwedliwosc xd dzieki mnie rodzice beda wzywani do szkoly mrgreen a czy nie zawsze byli x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:05 am
Rin_Youkai ~~lena-undesaid~~ Aidanna A ja sie pochwale... ninja Jestem juz z Przemusiem pol roku 4laugh heart 4laugh a ja sie pochwale, że wreszcie w mojej szkole zapanuje spraiwedliwosc xd dzieki mnie rodzice beda wzywani do szkoly mrgreen a czy nie zawsze byli x_X chodzi mi o konkretny przypadek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 8:28 am