|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:20 am
Leylla widze ze nie tylk ja swietuje dzisiaj szesnaste ninja rofl gratulacje i najlepsiejszego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:22 am
Delein the Wildest *puff* Mroczny- mam nadzieje, ze te nieograniczone mozliwosci seksualne nie sa dla ciebie najwazniejszym aspektem 16 urodzin Franki? confused nocosty 4laugh nigdy jej nie wykorzystywalem... no chyba ze na kompie xd i nigdy bym nie zrobil jej krzywdy. 3nodding najlepszego 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:25 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest *puff* Mroczny- mam nadzieje, ze te nieograniczone mozliwosci seksualne nie sa dla ciebie najwazniejszym aspektem 16 urodzin Franki? confused xd xd xd dzięki kochany heart domokun to teraz mozesz pokazac majtki i Leylla tez....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:28 am
HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:34 am
zuzika HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool rowno za pol roku stuknie mi 17stka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:35 am
zuzika HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool a ja wczoraj skonczylem papier toaletowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:36 am
Kiray zuzika HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool a ja wczoraj skonczylem papier toaletowy... i jak bylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:39 am
Mroczny Tato Kiray zuzika HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool a ja wczoraj skonczylem papier toaletowy... i jak bylo? zaczelo robic sie niebezpiecznie ale znalazlem druga rolke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:40 am
Kiray Mroczny Tato Kiray zuzika HAIIII!!! ninja he he ... a ja skonczylam 21 maja pietnastke ... ninja wooooow... cool a ja wczoraj skonczylem papier toaletowy... i jak bylo? zaczelo robic sie niebezpiecznie ale znalazlem druga rolke... swietnie poradziles sobie z sytuacja generale wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:49 am
Mroczny Tato swietnie poradziles sobie z sytuacja generale wink bo dzialac trzeba w sposob zorganizowany... ide sobie cos poczytac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:52 am
Kiray Mroczny Tato swietnie poradziles sobie z sytuacja generale wink bo dzialac trzeba w sposob zorganizowany... ide sobie cos poczytac ... narazie wyszedl heros V...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 5:58 am
Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato swietnie poradziles sobie z sytuacja generale wink bo dzialac trzeba w sposob zorganizowany... ide sobie cos poczytac ... narazie wyszedl heros V... heh... whee co za ludzie, co za kraj... haiiiii *moj okrzyk, ktorego nie zawaham sie urzyc (nawet w kosciele) blaugh * rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 6:03 am
zuzika Mroczny Tato Kiray Mroczny Tato swietnie poradziles sobie z sytuacja generale wink bo dzialac trzeba w sposob zorganizowany... ide sobie cos poczytac ... narazie wyszedl heros V... heh... whee co za ludzie, co za kraj... haiiiii *moj okrzyk, ktorego nie zawaham sie urzyc (nawet w kosciele) blaugh * rofl o kuuuurczeeee... walnelam orta "uzyc" rofl a nie "urzyc" mrgreen ollll jeeee....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 6:17 am