|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:21 pm
Delein the Wildest Ozzwald Delein the Wildest Ozzwald no chyba ze sie takiego wypcha... to jeszcze kilka lat postoi w pokoju Postoi, posmierdzi... i bedzie sie kurzyc Wlasnie, zaden pozytek... ale bedzie... mozesz go poglaskac zawsze... badz zbunkrowac w nim cos, tak wepchnac mu w odbyt pieniadze, albo dragi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:21 pm
Delein the Wildest Terrorystka Frania *wącha* hmm.. oczywiście XD no to siup. *pije* ;]
*podaje jeszcze* nie żałuj mała, nie żałuj sobie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:24 pm
Terrorystka Frania Delein the Wildest Terrorystka Frania *wącha* hmm.. oczywiście XD no to siup. *pije* ;]
*podaje jeszcze* nie żałuj mała, nie żałuj sobie XD *piju piju* Tancz glupia tancz...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:25 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san lalala: E Nomine - [Das Testament #11] Ave Maria Ave ave. Na Omenie bylam. Szatańsko. To ja teraz też zrobie coś Szatańskiego i pujde spac ... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:28 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san lalala: E Nomine - [Das Testament #11] Ave Maria Ave ave. Na Omenie bylam. Szatańsko. To ja teraz też zrobie coś Szatańskiego i pujde spac ... narazie Antychryscie....dobranoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:57 pm
Nu to ja tez szatansko ide spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 1:52 am
4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MARTUSI KTORA DZIS STALA SIE GORACA SZESTNASTKA ( MOJA SZESNASTKA cool ) CO OZNACZA TEZ ZE MAMY NIEOGRANICZONE MOZLIWOSCI SEKSUALNE xd I WSZYSCY CIESZMY SIE I RADUJMY SIE!!! mrgreen 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 2:28 am
*puff* Mroczny- mam nadzieje, ze te nieograniczone mozliwosci seksualne nie sa dla ciebie najwazniejszym aspektem 16 urodzin Franki? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 3:03 am
Delein the Wildest *puff* Mroczny- mam nadzieje, ze te nieograniczone mozliwosci seksualne nie sa dla ciebie najwazniejszym aspektem 16 urodzin Franki? confused xd xd xd dzięki kochany heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 4:14 am
aww.. bosko wygladam w moim rozowym golfie i balych dresach z dlugimi wlosami na glowie z sandalami idac przez miasto razz .... jest duszno jak w kisielu, i goraca jak juz nie powiem co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 4:30 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest *puff* Mroczny- mam nadzieje, ze te nieograniczone mozliwosci seksualne nie sa dla ciebie najwazniejszym aspektem 16 urodzin Franki? confused xd xd xd dzięki kochany heart domokun gratuluje, wstapilas w wiek w ktorym prawo moze Cie zmusic do slubu w razie wpadki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 13, 2006 4:33 am
Ozual aww.. bosko wygladam w moim rozowym golfie i balych dresach z dlugimi wlosami na glowie z sandalami idac przez miasto razz .... jest duszno jak w kisielu, i goraca jak juz nie powiem co czuc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|