|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:49 pm
degenerat Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac Powodzenia wiec zycze... echhh jakie to dziecinne talk2hand oh jaki cfaniak sie znalazl... myslisz ze jestes bog wie kim, nawet sobie niewyobrazasz z jak myslaca istota masz doczynienia wiec nie proboj udawac madrale
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:51 pm
Delein the Wildest BeeWolf_san Czesc Del, ... boli mnie szczeka wiesz ;( Bogowie, cozes robil, ze cie boli? nie wiem usiadłem, eee i nic wiecej smile kuna no: Guano Apes feat Michael Mittermaier - Kumba Yo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:52 pm
Ozual degenerat Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac Powodzenia wiec zycze... echhh jakie to dziecinne talk2hand oh jaki cfaniak sie znalazl... myslisz ze jestes bog wie kim, nawet sobie niewyobrazasz z jak myslaca istota masz doczynienia wiec nie proboj udawac madrale Sympatyczny dzieciaczek z Ciebie, mam nadzieje ze moj synek tez na takiego pyskatego wyrosnie. Bog.... Ach dzieki za pochlebstwa, ale nim nie jestem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:53 pm
degenerat Ozual degenerat Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac Powodzenia wiec zycze... echhh jakie to dziecinne talk2hand oh jaki cfaniak sie znalazl... myslisz ze jestes bog wie kim, nawet sobie niewyobrazasz z jak myslaca istota masz doczynienia wiec nie proboj udawac madrale Sympatyczny dzieciaczek z Ciebie, mam nadzieje ze moj synek tez na takiego pyskatego wyrosnie. Bog.... Ach dzieki za pochlebstwa, ale nim nie jestem. oo... jutro wroce do tej rozmowy bo widze ze ktos tutaj zbyt przyziemnie spoglada na ludzi Edit: Beewolf: Degenerat ma spaczony poglad na rzeczywistosc a ty nie umiesz liczyc do 5, posty posty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:54 pm
Ozual degenerat Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac Powodzenia wiec zycze... echhh jakie to dziecinne talk2hand oh jaki cfaniak sie znalazl... myslisz ze jestes bog wie kim, nawet sobie niewyobrazasz z jak myslaca istota masz doczynienia wiec nie proboj udawac madrale pokaz jak bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:58 pm
BeeWolf_san Delein the Wildest BeeWolf_san Czesc Del, ... boli mnie szczeka wiesz ;( Bogowie, cozes robil, ze cie boli? nie wiem usiadłem, eee i nic wiecej smile kuna no: Guano Apes feat Michael Mittermaier - Kumba Yo :] Wez sobie ibuprom...mnie czasami szczeka boli jak ma padac XD Ooo fajny kawalek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:59 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Edit: Beewolf: Degenerat ma spaczony poglad na rzeczywistosc a ty nie umiesz liczyc do 5, posty posty.Nawet nie wiesz jak bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
De press - bo jo Cie kochom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 3:02 pm
Ozual Edit: Beewolf: Degenerat ma spaczony poglad na rzeczywistosc a ty nie umiesz liczyc do 5, posty posty.Bee czepiasz sie przeciez on myslaca istota... to napewno ty nie umiesz liczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|