|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:42 pm
Ozual moje przescieradlo jest zolte bo taka ma barwe poczatkowa a mokre nigdy niejest bo nie leje do lozeczka razz To Tobie sie tak wydaje prawda moze byc inna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:42 pm
BeeWolf_san fudzong: Lordi - [The Arockalypse #04] It Snows in Hell całkiem sa fajni. 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie 4laugh 4laugh heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:43 pm
degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:43 pm
Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac ambitne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:45 pm
degenerat Ozual moje przescieradlo jest zolte bo taka ma barwe poczatkowa a mokre nigdy niejest bo nie leje do lozeczka razz To Tobie sie tak wydaje prawda moze byc inna. no przykro mi jestem w pelni swiadoma istota... nie dam se struc mozgu!! tak wiem!! podstepnie probojesz wpoic mi bym podswiadomie lal do lozka!! przejrzalem cie siewco zla!! oprawco nikczemnosci!! xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:45 pm
Twistus BeeWolf_san fudzong: Lordi - [The Arockalypse #04] It Snows in Hell całkiem sa fajni. 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie 4laugh 4laugh heart mrgreen Czy to jakieś Psychodeliki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:46 pm
Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac Powodzenia wiec zycze... echhh jakie to dziecinne talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san fudzong: Lordi - [The Arockalypse #04] It Snows in Hell całkiem sa fajni. 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie 4laugh 4laugh heart mrgreen Czy to jakieś Psychodeliki ? nie raczej dsoyc optymistyczna polska rockowa (?) piosenka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Ozual degenerat Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka taak... faza sie konczy... alkohol z krwi sie ulatnia i czas pasc spac gdzie sie da by nazajutrz miec kaca.... zyje by pic, pije by pasc, padam by wstac, wstaje by chlac ambitne 3nodding jak inaczej mozna nazawac rasiste... ale dla abstynentow? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:47 pm
Ozual degenerat Ozual moje przescieradlo jest zolte bo taka ma barwe poczatkowa a mokre nigdy niejest bo nie leje do lozeczka razz To Tobie sie tak wydaje prawda moze byc inna. no przykro mi jestem w pelni swiadoma istota... nie dam se struc mozgu!! tak wiem!! podstepnie probojesz wpoic mi bym podswiadomielal do lozka!! przejrzalem cie siewco zla!! oprawco nikczemnosci!! xd twisted Nie znam teg terminu, zostalem na niego wyczulony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:47 pm
Twistus BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san fudzong: Lordi - [The Arockalypse #04] It Snows in Hell całkiem sa fajni. 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie 4laugh 4laugh heart mrgreen Czy to jakieś Psychodeliki ? nie raczej dsoyc optymistyczna polska rockowa (?) piosenka 3nodding Aha bo po nazwie wnioslował bym na cosz szalonego. Czesc Del, ... boli mnie szczeka wiesz ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:48 pm
BeeWolf_san Twistus BeeWolf_san fudzong: Lordi - [The Arockalypse #04] It Snows in Hell całkiem sa fajni. 4747. Akurat - [Fantasmagorie] Fantasmagorie 4laugh 4laugh heart mrgreen Czy to jakieś Psychodeliki ? Oja chce ta plyte ich nowa. Twist- to jest ska :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:49 pm
Delein the Wildest Oja chce ta plyte ich nowa. Twist- to jest ska :] whateva nieznam sie wink
4748. The Rock 'n' Roll Soldiers - [No Album #01] Funny Little Feeling mrgreen heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:49 pm
BeeWolf_san Czesc Del, ... boli mnie szczeka wiesz ;( Bogowie, cozes robil, ze cie boli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|