|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:34 pm
Twistus stare niby ktorego sugerujesz? stare mrgreen Ty musisz zostac. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp O.o to chyba bylo cos ze ogniem bawic sie nei moga o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Ozual Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 to wywal jakiegos... ja moge byc no wiesz... spiecal.. tajny mod agent top hyper secret... wiesz... PKWN xd stare niby ktorego sugerujesz? stare mrgreen no coz jest taka jedna... malo sie przydziela do rozwoju itd Twistus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:35 pm
Ozual no coz jest taka jedna... malo sie przydziela do rozwoju itd Twistus 3nodding dobry zart xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:35 pm
Ozual Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 to wywal jakiegos... ja moge byc no wiesz... spiecal.. tajny mod agent top hyper secret... wiesz... PKWN xd Ozu tobie sie z głowce nie poprzewracało na starosc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:36 pm
Twistus degenerat Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp O.o to chyba bylo cos ze ogniem bawic sie nei moga o.Oja sie ogniem bawilem razz ... i nic mi nie jest choc nie mam snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:36 pm
dobra, to Wy sie bijcie o stolki a ja znikam sie uczyc na zaliczenie, chociaz nie mam notatek i nie wiem z czego bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:37 pm
Twistus degenerat Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp O.o to chyba bylo cos ze ogniem bawic sie nei moga o.OA co to za roznica rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:37 pm
BeeWolf_san Ozual Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 to wywal jakiegos... ja moge byc no wiesz... spiecal.. tajny mod agent top hyper secret... wiesz... PKWN xd Ozu tobie sie z głowce nie poprzewracało na starosc ? szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:38 pm
Omega Sun dobra, to Wy sie bijcie o stolki a ja znikam sie uczyc na zaliczenie, chociaz nie mam notatek i nie wiem z czego bedzie xd no coz wiec papa, powodzenia i milych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:38 pm
Ozual Twistus degenerat Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp O.o to chyba bylo cos ze ogniem bawic sie nei moga o.Oja sie ogniem bawilem razz ... i nic mi nie jest choc nie mam snow... No i nie widzisz ze masz mokre i zolte przescieradlo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:40 pm
Omega Sun dobra, to Wy sie bijcie o stolki a ja znikam sie uczyc na zaliczenie, chociaz nie mam notatek i nie wiem z czego bedzie xd pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:40 pm
degenerat Ozual Twistus degenerat Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp O.o to chyba bylo cos ze ogniem bawic sie nei moga o.Oja sie ogniem bawilem razz ... i nic mi nie jest choc nie mam snow... No i nie widzisz ze masz mokre i zolte przescieradlo wink moje przescieradlo jest zolte bo taka ma barwe poczatkowa a mokre nigdy niejest bo nie leje do lozeczka razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:41 pm
Ozual szczerze? nie... poprostu w tej chwili jestem ledwo dzialajacy wiec jade na resztce energi co ma zly skutek... Doobranocka siee skonczyla czas isc dooo lozeeczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|