|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:24 pm
Ozual BeeWolf_san oko: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Zajebisty zespolik, a tak to witam wieczorna pora smile mrgreen sciagnij se Muse - Hysteria ten kawalek jest super klocek: Muse - [Absolution] Time is Running Out
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:24 pm
Ozual degenerat Ozual degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC ooo razz Co wladza robi z czlowiekiem rofl no ze mna nic razz wiecej!! wiecej!! ja taki jestem i bylem i bede do konca swiata... czyli wkrotce jak bede zbieral kieszonkowe na ladunek nuklerany... Slaby z Ciebie moderator bo na PPC nic nie robisz lol Edit: pan mod: 1-2-3-4-5 do tylu tylko liczymy panie degenerat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:25 pm
Omega Sun Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink to ja bede pierwszym lubianym modem razz krolewcem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:25 pm
Omega Sun Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink A wcale bo nie. Mnie wszyscy lubią wink 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:27 pm
BeeWolf_san Omega Sun Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink A wcale bo nie. Mnie wszyscy lubią wink 4laugh *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:28 pm
degenerat Ozual degenerat Co wladza robi z czlowiekiem rofl no ze mna nic razz wiecej!! wiecej!! ja taki jestem i bylem i bede do konca swiata... czyli wkrotce jak bede zbieral kieszonkowe na ladunek nuklerany... Slaby z Ciebie moderator bo na PPC nic nie robisz lol cytatybo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:29 pm
BeeWolf_san Omega Sun Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink A wcale bo nie. Mnie wszyscy lubią wink 4laugh bo Ty jakis inny jestes wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:30 pm
Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc Chciec nie znaczy moc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus BeeWolf_san Omega Sun Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink A wcale bo nie. Mnie wszyscy lubią wink 4laugh *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd no a powiedz, ze mnie nie lubisz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:31 pm
Twistus *zakrztus zakrztus* alez oczywiscie Beeczusiu xd Nie slyszala ze nie nalezy oklamywac dzieci? Potem sie mocza w nocy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 to wywal jakiegos... ja moge byc no wiesz... spiecal.. tajny mod agent top hyper secret... wiesz... PKWN xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san no a powiedz, ze mnie nie lubisz ;P alez ja Cie wrecz ubostwiam xd rofl wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:32 pm
Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 Odrzucony jestes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:32 pm
Ozual Omega Sun Ozual bo na PPC bylo mi obojetne zostac modem a tutaj ja chce byc na razie nie potrzebujemy wiecej modow, mamy 4 to wywal jakiegos... ja moge byc no wiesz... spiecal.. tajny mod agent top hyper secret... wiesz... PKWN xd stare niby ktorego sugerujesz? stare mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|