|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:14 pm
Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:15 pm
Omega Sun Twistus mrgreen a takze dziala tu prywata i wiele innych niepsrwiedliwych czynikow mrgreen mrgreen nepotyzm, lapowkarstwo, awanse przez lozko... Dobra, koniec zartow, bo jeszcze ktos to na serio wezmie smile no i ...? utwierdzi ich to w przekonaniu jacy to my zli iniedobrzy ejstesmy i zacznal sie bardziej podlizywac mrgreen rofl rofl lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen aaa... yyy rolleyes moment zaraz cos wymysle.... bo chce byc lepszy od innych i by sie mnie bali!! twisted bo lubie czuc wladze!! dlatego zniszcze swiat!! wmwahahha twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC ooo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:16 pm
degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC rolleyes a aj tu i jakos do bycia modem na PPC mnie nie ciagnie 3nodding
Ozual troche kiepsko sie zareklamowales wink wbrewtemu co sadzicie my chcemy ratowac te gildie a nie ja zniszczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:18 pm
oko: Muse - [Origin of Symmetry] New Born
Zajebisty zespolik, a tak to witam wieczorna pora smile mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:18 pm
Twistus degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC rolleyes a aj tu i jakos do bycia modem na PPC mnie nie ciagnie 3nodding
Ozual bardzo dobrze zareklamowales wink Omi zrob tego dobrego chlopca modem... och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:19 pm
BeeWolf_san oko: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Zajebisty zespolik, a tak to witam wieczorna pora smile mrgreen 0011. 08. Hysteria
mi sie ta piosenka najbardziej podoba a i 0016. 13. Thoughts Of A Dying Atheist 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:19 pm
BeeWolf_san oko: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Zajebisty zespolik, a tak to witam wieczorna pora smile mrgreen sciagnij se Muse - Hysteria ten kawalek jest super
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:20 pm
Ozual degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC ooo razz Co wladza robi z czlowiekiem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:21 pm
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen moze zawsze chcial zeby wszyscy go nienawidzili... albo moze pragnie dostawac dziennie dziesiatki upierdliwych PMow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:22 pm
degenerat Ozual degenerat Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen Jest juz modem na PPC ooo razz Co wladza robi z czlowiekiem rofl no ze mna nic razz wiecej!! wiecej!! ja taki jestem i bylem i bede do konca swiata... czyli wkrotce jak bede zbieral kieszonkowe na ladunek nuklerany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:23 pm
Omega Sun Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen moze zawsze chcial zeby wszyscy go nienawidzili... albo moze pragnie dostawac dziennie dziesiatki upierdliwych PMow wink nie ja nie dostaje masy PM...a no tak bo oni mnie coraz abrdziej nienawidza rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:23 pm
Ozual och alez dziekuje za wsparcie razz widzisz omi... lubia mnie... rob mnie modem xd moderatorzy nie sa do lubienia tylko do sprzatania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:24 pm
Omega Sun Twistus Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen moze zawsze chcial zeby wszyscy go nienawidzili... albo moze pragnie dostawac dziennie dziesiatki upierdliwych PMow wink e tam dla wladzy jestem gotow pocierpiec... Oderint, dum metuant --- Niech nienawidzą, byleby się bali twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|