Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24203 24204 24205 24206 24207 24208 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Pszczola_M

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:41 pm

degenerat
Ozzwalda chiba cos ugryzlo ninja

Tez mi sie tak wydaje domokun domokun domokun

Ozzwald:
ja tez nie wiem co ja bede robila sweatdrop
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:48 pm

Pszczola_M
degenerat
Ozzwalda chiba cos ugryzlo ninja

Tez mi sie tak wydaje domokun domokun domokun
Trudno sie mowi rofl

degenerat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:52 pm

Opcy zostal ponownie mianowany na moderatora  
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:52 pm

Omega Sun
jupi 4laugh whee mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:55 pm

ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:59 pm

Omega Sun

xp Gratulajce opcy mrgreen mrgreen

No co? po raz pierwszy nie mialam okazji pogratulowac xp

Pszczola_M

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:01 pm

Ozual
ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz

To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:01 pm

Dobra ludzie ide spac... jutro na 8.00 do szkoly confused
Dobranoc 4laugh 4laugh 4laugh

Pszczola_M

Gosza

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:04 pm

Omega Sun
Ozual

To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh
no coz ja faszysta nie jestem, rasista nie... komunista... no moze troche, ale za to chce zabic wszystkich ludzi na ziemie... chce zniszczyc swiat i zyc wiecznie!!!! twisted do tego moj but ma obwod 181,4 cm... to powinno wystarczec
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:04 pm

Omega Sun
Ozual

mrgreen a takze dziala tu prywata i wiele innych niepsrwiedliwych czynikow mrgreen mrgreen

Ryuukei oshii
Crew

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:06 pm

Ozual
Omega Sun
Ozual

no coz ja faszysta nie jestem, rasista nie... komunista... no moze troche, ale za to chce zabic wszystkich ludzi na ziemie... chce zniszczyc swiat i zyc wiecznie!!!! twisted do tego moj but ma obwod 181,4 cm... to powinno wystarczec

wrzuca CV do kosza na smieci szuflady. Tak tak... skontaktujemy sie z Panem.

Ja tez nie jestem, to tylko Opcuch wszystkim rozpowiada jaka jestem wstretna i niedobra wink
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:09 pm

Omega Sun
I znow bedzie mial kto przypominac mi o cytatach 4laugh

degenerat

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:11 pm

Twistus
mrgreen a takze dziala tu prywata i wiele innych niepsrwiedliwych czynikow mrgreen mrgreen

nepotyzm, lapowkarstwo, awanse przez lozko...
Dobra, koniec zartow, bo jeszcze ktos to na serio wezmie smile
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:11 pm

Omega Sun
Ozual
Omega Sun
Ozual

wrzuca CV do kosza na smieci szuflady. Tak tak... skontaktujemy sie z Panem.

Ja tez nie jestem, to tylko Opcuch wszystkim rozpowiada jaka jestem wstretna i niedobra wink
e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!!

Gosza

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 2:13 pm

Ozual
e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!!
*dlawi sie* lol

a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem?
mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 24203 24204 24205 24206 24207 24208 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games