|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:41 pm
degenerat Ozzwalda chiba cos ugryzlo ninja Tez mi sie tak wydaje domokun domokun domokun
Ozzwald: ja tez nie wiem co ja bede robila sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:48 pm
Pszczola_M degenerat Ozzwalda chiba cos ugryzlo ninja Tez mi sie tak wydaje domokun domokun domokun Trudno sie mowi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:52 pm
Opcy zostal ponownie mianowany na moderatora
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:52 pm
Omega Sun Opcy zostal ponownie mianowany na moderatora jupi 4laugh whee mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:55 pm
ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 1:59 pm
Omega Sun Opcy zostal ponownie mianowany na moderatora xp Gratulajce opcy mrgreen mrgreen No co? po raz pierwszy nie mialam okazji pogratulowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:01 pm
Ozual ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:01 pm
Dobra ludzie ide spac... jutro na 8.00 do szkoly confused Dobranoc 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:04 pm
Omega Sun Ozual ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh no coz ja faszysta nie jestem, rasista nie... komunista... no moze troche, ale za to chce zabic wszystkich ludzi na ziemie... chce zniszczyc swiat i zyc wiecznie!!!! twisted do tego moj but ma obwod 181,4 cm... to powinno wystarczec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:04 pm
Omega Sun Ozual ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh mrgreen a takze dziala tu prywata i wiele innych niepsrwiedliwych czynikow mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:06 pm
Ozual Omega Sun Ozual ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh no coz ja faszysta nie jestem, rasista nie... komunista... no moze troche, ale za to chce zabic wszystkich ludzi na ziemie... chce zniszczyc swiat i zyc wiecznie!!!! twisted do tego moj but ma obwod 181,4 cm... to powinno wystarczec wrzuca CV do kosza na smieci szuflady. Tak tak... skontaktujemy sie z Panem. Ja tez nie jestem, to tylko Opcuch wszystkim rozpowiada jaka jestem wstretna i niedobra wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:09 pm
Omega Sun Opcy zostal ponownie mianowany na moderatora I znow bedzie mial kto przypominac mi o cytatach 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:11 pm
Twistus mrgreen a takze dziala tu prywata i wiele innych niepsrwiedliwych czynikow mrgreen mrgreen nepotyzm, lapowkarstwo, awanse przez lozko... Dobra, koniec zartow, bo jeszcze ktos to na serio wezmie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:11 pm
Omega Sun Ozual Omega Sun Ozual ablabla... aj chce byc modem T.T jestem w tej gildi od samego poczatku mojej przygody z gaia razz To nie koncert zyczen. Faszystowska wladza gildii wybiera modow wg wlasnych, niesprawiedliwych kryteriow blaugh no coz ja faszysta nie jestem, rasista nie... komunista... no moze troche, ale za to chce zabic wszystkich ludzi na ziemie... chce zniszczyc swiat i zyc wiecznie!!!! twisted do tego moj but ma obwod 181,4 cm... to powinno wystarczec wrzuca CV do kosza na smieci szuflady. Tak tak... skontaktujemy sie z Panem. Ja tez nie jestem, to tylko Opcuch wszystkim rozpowiada jaka jestem wstretna i niedobra wink e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 2:13 pm
Ozual e tam jaka tam wstretna i niedobra razz widac to czyste mile i dobroduszne spojrzenie no zrob mnie modem!! *dlawi sie* lol
a tak wlasciwie to dalczego chcesz zostac modem? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|