|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:41 pm
degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:41 pm
Ozzwald Aidanna Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun ja dopiero od 7 popoludniu mam wolne i wtedy sie i tak szykujesz do wyjazdu heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:42 pm
Aidanna Pszczola_M - ja to mieszkam w gdansku... i mam godzinke autobusem nad morze 4laugh Faaajnie mrgreen Tez tak bym chciala razz Ale Katowice to tak kawaleczek do Gdanska mrgreen mrgreen rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:43 pm
granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:44 pm
degenerat granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted Może pojdziecie na kompromis? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:44 pm
degenerat granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted Ach wybacz jeleniu na rykowisku rofl Przepraszam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:46 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun ja dopiero od 7 popoludniu mam wolne i wtedy sie i tak szykujesz do wyjazdu heart 3nodding zebym na pociag nie zaspal bo bedzie zonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:47 pm
granat degenerat granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted Ach wybacz jeleniu na rykowisku rofl Przepraszam rofl *Staje dumnie* No i kto tu jest panisko? mrgreen Siad piesku, aport twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:47 pm
Ozzwald zebym na pociag nie zaspal bo bedzie zonk ja umre z tesknoty przez Ciebie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:48 pm
degenerat granat degenerat granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted Ach wybacz jeleniu na rykowisku rofl Przepraszam rofl *Staje dumnie* No i kto tu jest panisko? mrgreen Siad piesku, aport twisted jak male dzieci surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:49 pm
degenerat granat degenerat granat degenerat Milej jazdy autobusami i czuj sie zwolniony mrgreen Ejjj bez takich gonk Z takimi twisted Ach wybacz jeleniu na rykowisku rofl Przepraszam rofl *Staje dumnie* No i kto tu jest panisko? mrgreen Siad piesku, aport twisted Zapomnij ziom. Mecz jest wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:50 pm
Pszczola_M Ale wszystko przede mna XDDD Nie zrozumiesz tego nawet za 1000 lat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:51 pm
granat Pszczola_M Ale wszystko przede mna XDDD Nie zrozumiesz tego nawet za 1000 lat Być moze i nie. Aidanna : w sumie dlatego moge ich nigdy nie zrozumiec biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|