|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:31 pm
Pszczola_M Wszedzie ktos sie kloci confused confused confused stare no co Ty nie pwoeisz ....*wychodzi* mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:33 pm
Twistus Pszczola_M Wszedzie ktos sie kloci confused confused confused stare no co Ty nie pwoeisz ....*wychodzi* mad Czułam ze mnie za chwile tez sie oberwie xp Dlacego??!! Dlacego?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun hehe.... Prawie juz jak wakacje rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Twistus Pszczola_M Wszedzie ktos sie kloci confused confused confused stare no co Ty nie pwoeisz ....*wychodzi* mad Czułam ze mnie za chwile tez sie oberwie xp Dlacego??!! Dlacego?! *wrqca na chwile* to nie o Ciebie chodzi pszczolko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:34 pm
Twistus *wrqca na chwile* to nie o Ciebie chodzi pszczolko wink Ohhrrrr.... dziękuję 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Aidanna Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun hehe.... Prawie juz jak wakacje rofl rofl rofl w srode ide juz plazowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:38 pm
Aidanna w srode ide juz plazowac xd Jeee... to gdzie ty mieszkasz, ze masz tak blisko? XDDD Ja tam mam pol Polski biggrin Ale są inne rozrywki mrgreen rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:40 pm
Aidanna Pszczola_M Aidanna ni... za rok mi odchodzi fizykyka i pare innych przedmiotow... xp a teraz jestem okrutnie zmeczona i nie mam silsy robic tego zadania... crying I słusznie lol W koncu co za nauczyciel zadaje teraz zadania? neutral My w gimn. mamy teraz w sumie wolne xp ja w sumie od jutra mam wolne domokun ja dopiero od 7 popoludniu mam wolne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|