|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
Autark Aidanna szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun podaj tresc to moze sie pomoze hi to evil ppl zaraz podam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus granat Twistus granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding A Ty nie masz ochoty poznac fascynujacego mezczyzny? mrgreen mrgreen a o kim mowisz? mrgreen O swej skromnej osobie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:16 pm
co do fizyki, to ja mam dziwna babke xp wyciagam sie na ocene na koniec, i mi daje 4 zadania do domu jendego nie umialam zrobic i co? i ona nasteopnego dfnia mi mowi, ze tez nie wie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Twistus granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding A Ty nie masz ochoty poznac fascynujacego mezczyzny? mrgreen Nie ma stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok spadam narazie *bierze swoje biedne ciuszki i spada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:17 pm
granat O swej skromnej osobie mrgreen mrgreen cos Ty mi ty krecisz mrgreen :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:17 pm
Aidanna Autark Aidanna szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun podaj tresc to moze sie pomoze hi to evil ppl zaraz podam 3nodding ok, to sprobuje pomoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:19 pm
Autark Aidanna Autark Aidanna szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun podaj tresc to moze sie pomoze hi to evil ppl zaraz podam 3nodding ok, to sprobuje pomoc http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/fiza.jpg xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
degenerat granat Twistus granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding A Ty nie masz ochoty poznac fascynujacego mezczyzny? mrgreen Nie ma stare Nie bulwersuj sie tak dziadku bo Ci dysk wyskoczy. mrgreen Twistus: Mam 2 rece to se krece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael ok spadam narazie *bierze swoje biedne ciuszki i spada* papa 4laugh ja dopiero teraz sobie przypomnialam o tym forum twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:20 pm
granat Twistus: Mam 2 rece to se krece gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:21 pm
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/fiza.jpg xp Yhhh... to jest material do ktorej klasy? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:22 pm
Aidanna http://img.photobucket.com/albums/v254/aidanna/fiza.jpg xp zrodlo napieciowe traktowac jako idealne? za 10 minut przesle rozwiazanie jesli chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:22 pm
Twistus granat Twistus: Mam 2 rece to se krece gonk gonk gonk gonk gonk Nie lubisz se?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|