|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 6:07 am
Mroczny Tato EvilYuki Lethiel moze wykaze sie brakiem zrozumienia i niebywalym ignoranctwem, ale ja w tym artyzmu nie widze ^^'.. wybaczcie.. drazni mnie takie ruszane rozmazu na fotach xP a jak Ci sie to podobuje? xD a piotrusiowi co sie stalo? o0 Przemek się ruszył ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 7:24 am
EvilYuki BeeWolf strasznie nie urodziwe masz koleżanki. wolnego, w środku jest Bartuś! scream A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:58 am
Lethiel czemu twoje zdjecia sa zawsze ruszone i rozmazane >.> ?! bo bez flesza robilam i wystarczy lekko ruszyc i sie strasznie rozmazuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 9:59 am
Mroczny Tato to ma byc 80 C, tak? mrgreen rofl kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:01 am
BeeWolf A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja. ... Bartuś jest byłym chlopakiem mojego znajomego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 10:03 am
EvilYuki BeeWolf A kim jest Bartuś ? Albo kim jest Bartłomieja. ... Bartuś jest byłym chlopakiem mojego znajomego xp o ***** < gleba > ale na chlopaka -normalnie- wyglada ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:06 am
Aidanna Mroczny Tato to ma byc 80 C, tak? mrgreen rofl kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool od zrodla slyszalem biggrin b jak .... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:22 am
Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato to ma byc 80 C, tak? mrgreen rofl kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool od zrodla slyszalem biggrin b jak .... rofl to chyba mu sie cos pomylilo.. albo ja zle cos napisalm >__>' 80B xD nio x3mam jakie mam i marudzic nie bede 3nodding to nie tobie maja sie podobac ;D bjak... balony xD rofl ...czemu wy wszyscy macie jakies spaczenie co do moich piersi.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:32 am
Aidanna Mroczny Tato Aidanna Mroczny Tato to ma byc 80 C, tak? mrgreen rofl kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool od zrodla slyszalem biggrin b jak .... rofl to chyba mu sie cos pomylilo.. albo ja zle cos napisalm >__>' 80B xD nio x3mam jakie mam i marudzic nie bede 3nodding to nie tobie maja sie podobac ;D bjak... balony xD rofl ...czemu wy wszyscy macie jakies spaczenie co do moich piersi.... domokun sa komiczne. moze zagraja w jakiejs komedii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:40 am
sa komiczne. moze zagraja w jakiejs komediijak piersi moga byc komiczne talk2hand rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:42 am
Aidanna Mroczny Tato sa komiczne. moze zagraja w jakiejs komedii jak piersi moga byc komiczne talk2hand rolleyes never endign klotnia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 11:47 am
Rin_Youkai Aidanna Mroczny Tato sa komiczne. moze zagraja w jakiejs komedii jak piersi moga byc komiczne talk2hand rolleyes never endign klotnia ninja napisz o tym ksiazke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 12:13 pm
mroczny: a widziałes je ? nie masz podstaw ,zeby tego kwestjonowac ... zreszta czy Ty widziałes kiedykolwiek kobiece piersi ? ,wapie ,więc prosze powstrzymaj sie od tego typu kometarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:46 pm
Aidanna Lethiel czemu twoje zdjecia sa zawsze ruszone i rozmazane >.> ?! bo bez flesza robilam i wystarczy lekko ruszyc i sie strasznie rozmazuje xp to sobie trzeba bylo postawic na czyms razz .. albo chociaz zlapac ostrosc na sobie a nie na szafie z tylu gonk xD ....... to B ?! O_o... *zamilkla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 07, 2006 1:51 pm
Aidanna kto Ci powiedzial C?? xD B jak boskie cool wspomnialas o tym co najmniej 3 razy w temacie glownym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|