|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 11:57 am
Kukus Sango-Maho mam sie cieszyć czy płakać??? bo nie wiem czy lepszym jesteś przyjacielem czy wrogiem >< sie boje tego nie wie nikt aha... świetnie ps. fajny profil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:15 pm
Kukus no właśnie przyuważyłem, że ty chłop jesteś... to się znaczy, że pedał, bo się w damskie ciuszki stroisz? Oo słowa pedał to się dawniej urzywało.... obecnie istnieją inteligentniejsze słowa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:17 pm
Rishi-san Kukus no właśnie przyuważyłem, że ty chłop jesteś... to się znaczy, że pedał, bo się w damskie ciuszki stroisz? Oo słowa pedał to się dawniej urzywało.... obecnie istnieją inteligentniejsze słowa wink własnie>< pozatym nie musisz tego ludzią wypominac ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:20 pm
Inek Jaffar Rishi-san Kukus no właśnie przyuważyłem, że ty chłop jesteś... to się znaczy, że pedał, bo się w damskie ciuszki stroisz? Oo słowa pedał to się dawniej urzywało.... obecnie istnieją inteligentniejsze słowa wink własnie>< pozatym nie musisz tego ludzią wypominac >< nooo a jak sie nie ma bogatego słownictwa to można nabyć nowego przyjaciela... Słownik Synonimów ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:20 pm
bidny inek *głaszcze po głowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:22 pm
Sango-Maho bidny inek *głaszcze po głowie* dzieki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:26 pm
Rishi-san Kukus no właśnie przyuważyłem, że ty chłop jesteś... to się znaczy, że pedał, bo się w damskie ciuszki stroisz? Oo słowa pedał to się dawniej urzywało.... obecnie istnieją inteligentniejsze słowa wink jestem więc dawny... ponadto, gej lub ciota nie pasowałoby w tym zdaniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:26 pm
Inek Jaffar Sango-Maho bidny inek *głaszcze po głowie* dzieki ... ej no luz ja tam nie bede obrażać ludzi bo nie chce być obrażana (wziełam se słowa admina do serca ><)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:27 pm
Sango-Maho Inek Jaffar Sango-Maho bidny inek *głaszcze po głowie* dzieki ... ej no luz ja tam nie bede obrażać ludzi bo nie chce być obrażana (wziełam se słowa admina do serca ><) ja też nikogo nie obrazam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:28 pm
Kukus Rishi-san Kukus no właśnie przyuważyłem, że ty chłop jesteś... to się znaczy, że pedał, bo się w damskie ciuszki stroisz? Oo słowa pedał to się dawniej urzywało.... obecnie istnieją inteligentniejsze słowa wink jestem więc dawny. a swej in teligencji nie mam nic do zarzucenia... ponadto, gej lub ciota nie pasowałoby w tym zdaniu. taaa... ale moze troche tolerancji rolleyes rozumiem, że Polacy tacy są, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:33 pm
Rishi-san taaa... ale moze troche tolerancji rolleyes rozumiem, że Polacy tacy są, ale... drogie dziecko, jeśli nie podoba ci się wystrój, zachowanie lub mentalność miejscowej ludności możesz odejść w pokoju z meliny. z łaski swojej przeczytaj regulamin tego topicu (bo taki istnieje) i jeśli nadal chcesz świecić przykładem pospierdalaj, bo mnie już to nudzi. w kwiestii mojej tolerancyjności, to pytaj o to Isobelle, Kinobo lub Kame, nie mnie oceniać czy mam jej wystarczająco wiele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:35 pm
Kukus Rishi-san taaa... ale moze troche tolerancji rolleyes rozumiem, że Polacy tacy są, ale... drogie dziecko, jeśli nie podoba ci się wystrój, zachowanie lub mentalność miejscowej ludności możesz odejść w pokoju z meliny. z łaski swojej przeczytaj regulamin tego topicu (bo taki istnieje) i jeśli nadal chcesz świecić przykładem pospierdalaj, bo mnie już to nudzi tia XD uważaj bo się przejmę... zwłaszcza tym, że ciebie to nudzi. Prosze Pana Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:36 pm
Kukus Rishi-san taaa... ale moze troche tolerancji rolleyes rozumiem, że Polacy tacy są, ale... drogie dziecko, jeśli nie podoba ci się wystrój, zachowanie lub mentalność miejscowej ludności możesz odejść w pokoju z meliny. z łaski swojej przeczytaj regulamin tego topicu (bo taki istnieje) i jeśli nadal chcesz świecić przykładem pospierdalaj, bo mnie już to nudzi i widzisz obrażasz ludzi >< a ja naprzykład lubie inka, cale nie uważam go za "pedała" ponad to nie chce żeby sie zmieniał bo jest świetnym kumplem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:38 pm
Sango-Maho i widzisz obrażasz ludzi >< a ja naprzykład lubie inka, cale nie uważam go za "pedała" ponad to nie chce żeby sie zmieniał bo jest świetnym kumplem pederasta to nie człowiek... poza tym nigdy nie mówiłem, że nikogo nie obrażam. to moja melina, więc mogę robić tu to co chcę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 25, 2007 12:42 pm
a ja wam powiem na to:  hej KK widze ze z gawiedzia sie zaprzyjazniasz.. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|