Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 240 241 242 243 244 245 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:51 am

Addik

to ja wybieram broń .... a ty miejsce .... (nunchaku) mrgreen

szeregowy, czytaliscie regulamin? chyba nie....miejsce...czas.....i born to wybieram ja jako general a Ty jako szeregowy mozesz tylko sie na to zgodzic lub nie..ale zaznaczam odmowa jest uznawana za zdrade.....a zdrada jest bardzo surowo karana.... pirate

kuna zero posluchu...a Wy co sierzant i plutonowy? jak swoich ludzi pilnujecie i nie uczycie szacunku dla wyzszych stopniem?
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:56 am

Twisted_Exile
revcat
tja.....*siada do stolu* szeregowy Addik pijecie? dwa razy nie powtarzam...
crying to juz sie nas nie zaprasza ? crying twisted
bo to jest teraz Pani Sierzant Nasz stol heart cool

Baliaur

revcat

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:56 am

now playing Oasis - Layla .........
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:59 am

xd now playing ...antyradio xd twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 10:59 am

revcat
Addik

szeregowy, czytaliscie regulamin? chyba nie....miejsce...czas.....i born to wybieram ja jako general a Ty jako szeregowy mozesz tylko sie na to zgodzic lub nie..ale zaznaczam odmowa jest uznawana za zdrade.....a zdrada jest bardzo surowo karana.... pirate

kuna zero posluchu...a Wy co sierzant i plutonowy? jak swoich ludzi pilnujecie i nie uczycie szacunku dla wyzszych stopniem?

ja tam wyzszych władz nie uznaje ... kazdy polak swooj ziom .... znaczy sie wszyscy są roowni ... a niektoozy sa roowniejsi xd
edit//

a jaka to kare mash na myśli question stare
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 11:01 am

revcat

fjubar: 0318. InMe - [Neptune #03] Alaya [1:30]

Baliaur

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 11:01 am

Addik

ja tam wyzszych władz nie uznaje ... kazdy polak swooj ziom .... znaczy sie wszyscy są roowni ... a niektoozy sa roowniejsi xd
porzadek musi byc pirate nie chcemy by bylo tu tak jak na POGG wiec nalezy przeczytac regulamin i sluchac wyzszych stopniem inaczej zostana podjete "losowe" dzialania w celu wprowadzenia spokoju pirate twisted
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 11:03 am

ehs ... ja jush muszem konczyć .... bo mi przepustka sie sl=kończyła a mi na łapoowke kasy brakooje .... paps ... crying crying

NaviRetlav

revcat

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 11:06 am

Addik
revcat
Addik

edit//

a jaka to kare mash na myśli question stare

Ja ci tylko zaznaczam ze jezeli ktos sie nie stosuje do regulaminu ponosi tego konsekwencje...jakbys przeczytal go to bys wiedzial....nie potrzebujemy tutaj klutni itp. po to jes tten regulamin zeby go przestrzegac....jakos wszystkim sie to podoba i nikt nie narzeka i nie ma nieporozumien!

EDIT// jeszcze jedno...rowniejsi? rowni? wlasnie dlatego gowniarstwo nie ma szacunku dla starszych gildiowiczow...i nie mam na mysli tylko wieku....rownosc na pogg przerodzila sie w brak tolerancji i nieporozumienia....
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:03 pm

revcat

now playing: Oasis - Wonderwall heart

YumiTao

YumiTao

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:04 pm

Twisted_Exile

oo tak to tez lubimy heart mrgreen
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:11 pm

super przegapiłam Obcusia -.- User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

YumiTao

Baliaur

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:13 pm

*zjeeeeeeeeeeeeeeew*
mrgreen
skiazki nie moge znalezc sweatdrop
to pomecze Was trochu kotecki cool heart

Zadam aby powstal stopien nizszy od Szeregowca:
Kibloszczota
albo
Ziemniakoobrerajta rofl
PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:25 pm

YumiTao
Twisted_Exile

oo tak to tez lubimy heart mrgreen
crying ale przez pogode slabo odbier u mnie(tok to jest jak sie radia musi sluchac przez neta sweatdrop ) crying

Twisted_Exile

YumiTao

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 12:35 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 240 241 242 243 244 245 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games