Addik
revcat
Addik
to ja wybieram broń .... a ty miejsce .... (nunchaku)
mrgreen szeregowy, czytaliscie regulamin? chyba nie....miejsce...czas.....i born to wybieram ja jako general a Ty jako szeregowy mozesz tylko sie na to zgodzic lub nie..ale zaznaczam odmowa jest uznawana za zdrade.....a zdrada jest bardzo surowo karana....
pirate kuna zero posluchu...a Wy co sierzant i plutonowy? jak swoich ludzi pilnujecie i nie uczycie szacunku dla wyzszych stopniem?
ja tam wyzszych władz nie uznaje ... kazdy polak swooj ziom .... znaczy sie wszyscy są roowni ... a niektoozy sa roowniejsi
xd edit//a jaka to kare mash na myśli
question stare Ja ci tylko zaznaczam ze jezeli ktos sie nie stosuje do regulaminu ponosi tego konsekwencje...jakbys przeczytal go to bys wiedzial....nie potrzebujemy tutaj klutni itp. po to jes tten regulamin zeby go przestrzegac....jakos wszystkim sie to podoba i nikt nie narzeka i nie ma nieporozumien!
EDIT// jeszcze jedno...rowniejsi? rowni? wlasnie dlatego gowniarstwo nie ma szacunku dla starszych gildiowiczow...i nie mam na mysli tylko wieku....rownosc na pogg przerodzila sie w brak tolerancji i nieporozumienia....