|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:08 pm
Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp hmmm ( lubie fizyke ninja ) hmmm a z jakiego dzialu ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:09 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D latwe i latwe... z WOK-u normalnie 5 mam... a z polaka nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:09 pm
~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D trzeba sobie radzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:10 pm
Aidanna ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D latwe i latwe... z WOK-u normalnie 5 mam... a z polaka nie wiem xp powiem ci, ze ja nawet nie wiem, czy latwe nie chce mi sie robic, i tyle xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:10 pm
granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:11 pm
Rin_Youkai Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp hmmm ( lubie fizyke ninja ) hmmm a z jakiego dzialu ?? szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:11 pm
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D ja ci moglem narysowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:13 pm
Aidanna szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun podaj tresc to moze sie pomoze hi to evil ppl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding A Ty nie masz ochoty poznac fascynujacego mezczyzny? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp hmmm ( lubie fizyke ninja ) hmmm a z jakiego dzialu ?? szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun O.o ja to dzisiaj bralem z fizy...ghhh ale raczej ci nie pomoge XD fizyka to nie dla mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:14 pm
Iael ~~lena-undesaid~~ Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen ja sobie wllasnie zalatwilam u kumpeli rysunek na plastyke wzamian za zadanie z polaka >D ja ci moglem narysowac wink nie zdarzylabylm rano odebrac xD Aid, ja spalam dzisiaj..... 4 albo 5 h xp i i tak sie spoznilam na ostatni bus stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Twistus granat Twistus rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen Zyciowe skoro tak twierdzisz 3nodding A Ty nie masz ochoty poznac fascynujacego mezczyzny? mrgreen mrgreen a o kim mowisz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Rin_Youkai Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp hmmm ( lubie fizyke ninja ) hmmm a z jakiego dzialu ?? szeregowe irownolegle obwody elektryczne i nie pamietam jaki to dzial... xp jezu... wstawanie o 4 rano nie jest fajne xp zaraz zasne na siedzaco domokun kucza ja tego tez niepamietam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|