|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:02 pm
Rin_Youkai Aidanna Terrorystka Frania nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Rodrigiez.... wiedzialam xd Ojej zapomnialam sie z nim przywitac xd Witaj Rodrigiez , jako, ze jestes wielkim rodzynkiem to Cie zjem heart * chap chap * czemu zjadlas rodrigeza eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai granat sweet_lili ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd rofl rofl rofl No co? Ja tylko wnioskuje, a moze Tobie marzy sie romans ze zwyklym nic nie znaczacym czlowiekiem z guildi? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:04 pm
Aidanna czemu zjadlas rodrigeza eek bo byl rodzynkiem i mial przyczepiona tabliczke * niech ktos mnie zje --> w nastepnym wcieleniu mam byc psem" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:05 pm
kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:05 pm
granat Rin_Youkai granat sweet_lili ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd rofl rofl rofl No co? Ja tylko wnioskuje, a moze Tobie marzy sie romans ze zwyklym nic nie znaczacym czlowiekiem z guildi? xp rolleyes coz za delikatna propozycja i co za propozycje tu padaja rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:06 pm
Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
granat Rin_Youkai granat sweet_lili ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd rofl rofl rofl No co? Ja tylko wnioskuje, a moze Tobie marzy sie romans ze zwyklym nic nie znaczacym czlowiekiem z guildi? xp zle mnie zrozumiales XDD ja Cie poparlam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna czemu zjadlas rodrigeza eek bo byl rodzynkiem i mial przyczepiona tabliczke * niech ktos mnie zje --> w nastepnym wcieleniu mam byc psem" xd ahaa surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide oglądać mecz Włochy Vs Jakies czarne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai granat Rin_Youkai granat sweet_lili ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd rofl rofl rofl No co? Ja tylko wnioskuje, a moze Tobie marzy sie romans ze zwyklym nic nie znaczacym czlowiekiem z guildi? xp zle mnie zrozumiales XDD ja Cie poparlam 3nodding Jak zwykle, rozumiem wszystko jak mi wygodnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Aidanna kto chce mi zrobic prace domowa z fizyki? xp *parska smiechem* rofl
phi! mrgreen chcesz zrobic? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|