|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:53 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania wąsy.... z wąsami ludzie wygladaja jak cioty stare z broda wyglądaja tak mrrrr cool dlatego mysle czy znowu nie zaposcic wink brody rzecz jasna stare ale wiesz jakabrode taka mrrr szekszi rofl cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:54 am
kurcze... właśnie sobie uświadomiłam że musze jutro zawalać do urzędu miasta po papiery crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:55 am
nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:56 am
Ozual podaj ktos konkretny link gdzie moge sciagnac UT i patch ja dzisiaj bede wrzucac na moj serwer to ci podam linka w pm jak chcesz szybciej to gg 8956553 tylko nie wiem za ile sie wrzuci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:57 am
Terrorystka Frania nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Nie pach do Ut to dzieło ludzi z Atari
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_lili acha to fajnie. a z jakiego jesteś miasta? Kilka praw panujących w tej społeczności 1-Nie cytujemy więcej niż 5 wypowiedzi 2-Nie obrażamy się 3-niemarudzimy A z resztą luknij w Kodeks. Jestem z Wawy, a co :> Marzy ci się romans z modem wink zaznaczę, iż niebrzydki jestem. Miłego postowania i życia na gai. ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Rodrigiez.... wiedzialam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:58 am
sweet_lili BeeWolf_san sweet_lili acha to fajnie. a z jakiego jesteś miasta? Kilka praw panujących w tej społeczności 1-Nie cytujemy więcej niż 5 wypowiedzi 2-Nie obrażamy się 3-niemarudzimy A z resztą luknij w Kodeks. Jestem z Wawy, a co :> Marzy ci się romans z modem wink zaznaczę, iż niebrzydki jestem. Miłego postowania i życia na gai. ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:59 am
Aidanna Terrorystka Frania nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Rodrigiez.... wiedzialam xd Ojej zapomnialam sie z nim przywitac xd Witaj Rodrigiez , jako, ze jestes wielkim rodzynkiem to Cie zjem heart * chap chap *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Terrorystka Frania nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Nie pach do Ut to dzieło ludzi z Atari aaaargh! gonk
@Aidanna: jestes przejeBANa rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:00 pm
granat sweet_lili ale ja przecież nikogo nie obrażałam. fajnie bo ja też jestem z warszawy. jak chcesz to możemy się kiedyś spotkać. a jak zostałeś modem? Czyli marzy xd rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:00 pm
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk e tam, nie wierze w szatana xd ale wierze w moj wszechpotezny lewy glan nadziany cwiekami... ktorego nie mam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 12:01 pm
Terrorystka Frania BeeWolf_san Terrorystka Frania nie... stare ten obok stare
Ozual: nie sciagaj teeeeego! *wymachuje rekoma znak X* to dzielo szatanaaaaa! gonk Nie pach do Ut to dzieło ludzi z Atari aaaargh! gonk
@Aidanna: jestes przejeBANa rofl rofl rofl co ty sugerujesz bana domokun hę? *kreci sie w kolko* i dobrze mi z tym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|