|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:39 am
Terrorystka Frania UT z mrocznym jest okropne stare
juz wole gre z botami D; Taki marny jest ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:40 am
sweet_lili BeeWolf_san >wpełza po scianie do szuflady< fudżong: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Siema łosie. mrgreen czemu jesteś klockiem a nie człowieczkiem? o to pytaj jego matke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:41 am
sweet_lili czemu jesteś klockiem a nie człowieczkiem? ma to conieco wspolnego z finezyjnym ksztaltem zwieracza jego tworcy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Terrorystka Frania UT z mrocznym jest okropne stare
juz wole gre z botami D; Taki marny jest ? mrgreen grasz dzisiaj? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *skok na Beczke* boziu! zalliczylam wszystkie przedmioty w szkole blaugh musialam sie pochwalic xp * bije brawo* Nyuuu heart * klep klep po głowie * Jak chcesz to potrafisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozual to co bys zmienil cfaniaku... sam wygladasz jak Ali G z zadlugim wasem ja nie proponowalem konstruktywnej krytyki.. wiec nic ci nie powiem.. a jak juz to wygladam jak arabski alfons.. confused no coz jako tako to ja bym powiedzial ze wygladasz jak Alfons z Francji mieszkajacy w Arabi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam opcy ale masz wĄsa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato BeeWolf_san Terrorystka Frania UT z mrocznym jest okropne stare
juz wole gre z botami D; Taki marny jest ? mrgreen grasz dzisiaj? cool jak znajde CD i zainstaluje to zagram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_lili BeeWolf_san >wpełza po scianie do szuflady< fudżong: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Siema łosie. mrgreen czemu jesteś klockiem a nie człowieczkiem? A dlaczego zadajesz mi osobiste pytania ? Twiste: no siema Adi: Kongratulejszyn ode mnie i od klockowej społeczności …. mrgreen nyo... a w szkole wielka radosc byla... leci taki rodzyn przez pol szkoly do znajomych i rzuca sie na nich wydzierajac, ze zdalam ta upiorna chemie blaugh blaugh blaugh blaugh mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|