|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:33 am
Aidanna Twistus Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp ke ke O.o?nic xd xp O.o a co czyni avka pieknym O.o
Aid: wierz mi zaluj bo tamelodia wpada w ucho xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:35 am
opcy Ozual mhhh fajnie wygladam? mrgreen naprawde chcesz wiedziec? wink tak xd lepiej zyc w bolu i swiadomosci niz w glupocie i nie swiadomosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:35 am
Twistus
Aid: wierz mi zaluj bo tamelodia wpada w ucho xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen oj wpada wpada rofl wink @opcy - wymiatasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:36 am
Ozual opcy Ozual mhhh fajnie wygladam? mrgreen naprawde chcesz wiedziec? wink tak xd lepiej zyc w bolu i swiadomosci niz w glupocie i nie swiadomosci nie Vast Aire [Look Mom... No Hands #03] Pegasus [3:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
>wpełza po scianie do szuflady<
fudżong: Muse - [Origin of Symmetry] New Born
Siema łosie. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus cool przyznaj sie Lili wpadla ci w oko xd to jak pogadasz z Omi:>? siursiur.. no mzoe spytam... @Rodzyn: mi jakos na operze dziala... neutral o bosz... pierwsza multimedia, ktora mi sie otworzyla gonk eek surprised xd *zwija sie ze smiechu na ziemi* DOBRE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus O.o a co czyni avka pieknym O.o
Aid: wierz mi zaluj bo tamelodia wpada w ucho xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen Popieram ninja ja sama to wlaczylam i teraz mam to ciegle w glowie ninja ninja ninja rofl rofl Witam wszystkich 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:37 am
UT z mrocznym jest okropne stare
juz wole gre z botami D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san >wpełza po scianie do szuflady< Siema łosie. mrgreen siema klocu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozual opcy Ozual mhhh fajnie wygladam? mrgreen naprawde chcesz wiedziec? wink tak xd lepiej zyc w bolu i swiadomosci niz w glupocie i nie swiadomosci nie Vast Aire [Look Mom... No Hands #03] Pegasus [3:19]to co bys zmienil cfaniaku... sam wygladasz jak Ali G z zadlugim wasem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san >wpełza po scianie do szuflady< fudżong: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Siema łosie. mrgreen czemu jesteś klockiem a nie człowieczkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:38 am
BeeWolf_san >wpełza po scianie do szuflady< fudżong: Muse - [Origin of Symmetry] New Born Siema łosie. mrgreen siema klockowy losoiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:39 am
Twistus O.o a co czyni avka pieknym O.o
Aid: wierz mi zaluj bo tamelodia wpada w ucho xd rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen nie no otworzylo mi sie rofl rofl rofl rofl swietne... normalnie przeboj lata xd *skok na Beczke* boziu! zalliczylam wszystkie przedmioty w szkole blaugh musialam sie pochwalic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania UT z mrocznym jest okropne stare
juz wole gre z botami D; przeciez daje ci fory... pod koniec sobie tylko pogram 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual to co bys zmienil cfaniaku... sam wygladasz jak Ali G z zadlugim wasem ja nie proponowalem konstruktywnej krytyki.. wiec nic ci nie powiem.. a jak juz to wygladam jak arabski alfons.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|