|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:27 am
PM - private message Omi-> ultra mega zlyzly mod wice-kapitan gildii oto jej diabelska forma:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PM skrot od Private message sa to jak sama nazwa wsakzuje prywatne wiadomosci do uzytkownkow z gai
do skrzynki wchodzisz najezdzajac na "my gaia"=>"mail" jak pokaze sie taka koperta przy Twoim Avatarku to oznacza ze dsotlas wiadomosc
a Omi to zla zla zla pani moderator boj sie jej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:28 am
opcy Twistus Lili: wlasciwie to nie wiem co trzeba zrobic by zostac mode to wielka wszechwiedzaca Omi wie tylko xd tzrzeba sie przespac z MissTao... ale to tylko w przypadku opcego... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp ke ke O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp trzeba miec piekna osobowosc tak jak ja... no i super multimedie w profilu *chwali sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:29 am
opcy Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp trzeba miec piekna osobowosc tak jak ja... no i super multimedie w profilu *chwali sie* cool przyznaj sie Lili wpadla ci w oko xd to jak pogadasz z Omi:>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:31 am
opcy Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp trzeba miec piekna osobowosc tak jak ja... no i super multimedie w profilu *chwali sie* a mi sie nie chce wlaczyc... glupia opera xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PM - private message Omi-> ultra mega zlyzly mod wice-kapitan gildii oto jej diabelska forma:  acha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mhhh fajnie wygladam? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:32 am
Twistus Aidanna Twistus Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk ale to nie bogactwo czyni avka pieknym xp ke ke O.o?nic xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:32 am
Twistus cool przyznaj sie Lili wpadla ci w oko xd to jak pogadasz z Omi:>? siursiur.. no mzoe spytam... @Rodzyn: mi jakos na operze dziala... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|