|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:18 am
opcy Twistus sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet stare niby czemu wygladam ajk facet stare no w zaszadzie dziewczyna ma racje.. udowodnij nam zes nie facet! wink cool nie nie bedzie foty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:18 am
Twistus Irinn sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet nasza wielka pani impe... moderator biggrin blaugh gonk co wy sie wszysyc na mnie uwzieliscie gonk przepraaaaszam Twist... kupie Ci kwiatka, chcesz? blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:19 am
Irinn sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet nasza wielka pani impe... moderator biggrin blaugh a co trzeba zrobić żeby być moderatorem? dostaje się coś za to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:20 am
sweet_lili Irinn sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet nasza wielka pani impe... moderator biggrin blaugh a co trzeba zrobić żeby być moderatorem? dostaje się coś za to? na to pytanie nie odpowiem - niech się władza chwali blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:20 am
nobo tak glupio conie? ze mam jej powiedziec: 'czes zlazlaOmi.. moge znowu byc okrutnikiem szyszkojadem?' niby??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:21 am
sweet_lili Irinn sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet nasza wielka pani impe... moderator biggrin blaugh a co trzeba zrobić żeby być moderatorem? dostaje się coś za to? PMy z pogrozkami od gowniarzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:22 am
opcy nobo tak glupio conie? ze mam jej powiedziec: 'czes zlazlaOmi.. moge znowu byc okrutnikiem szyszkojadem?' niby?? ze cie mecze zebys wrocil ze chcialbys wrocic bo widzisz co sie dzieje itp...prosze Cie buce sam widzisz co sie dzieje sad
Lili: wlasciwie to nie wiem co trzeba zrobic by zostac mode to wielka wszechwiedzaca Omi wie tylko xd
Irinn nie dzieki nie trzeba...wolalbym devil taila rofl rofl rofl mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:23 am
opcy sweet_lili Irinn sweet_lili a znaczy się to laska jest. sory wygląda jak facet nasza wielka pani impe... moderator biggrin blaugh a co trzeba zrobić żeby być moderatorem? dostaje się coś za to? PMy z pogrozkami od gowniarzy... a to w ten spsob Ty zostales modem wink rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:23 am
Twistus opcy nobo tak glupio conie? ze mam jej powiedziec: 'czes zlazlaOmi.. moge znowu byc okrutnikiem szyszkojadem?' niby?? ze cie mecze zebys wrocil ze chcialbys wrocic bo widzisz co sie dzieje itp...prosze Cie buce sam widzisz co sie dzieje sad
Lili: wlasciwie to nie wiem co trzeba zrobic by zostac mode to wielka wszechwiedzaca Omi wie tylko xd
Irinn nie dzieki nie trzeba...wolalbym devil taila rofl rofl rofl mrgreen wink Twistus... bosko wygladasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:24 am
Twistus Lili: wlasciwie to nie wiem co trzeba zrobic by zostac mode to wielka wszechwiedzaca Omi wie tylko xd tzrzeba sie przespac z MissTao...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:24 am
Twistus opcy nobo tak glupio conie? ze mam jej powiedziec: 'czes zlazlaOmi.. moge znowu byc okrutnikiem szyszkojadem?' niby?? ze cie mecze zebys wrocil ze chcialbys wrocic bo widzisz co sie dzieje itp...prosze Cie buce sam widzisz co sie dzieje sad
Irinn nie dzieki nie trzeba...wolalbym devil taila rofl rofl rofl mrgreen wink Co to PMy? i kto to omi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:25 am
Ozual Twistus... bosko wygladasz gonk przestancie to robic ja wcale bogata nie jestem crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:25 am
Twistus Irinn nie dzieki nie trzeba...wolalbym devil taila rofl rofl rofl mrgreen wink też bym wolała wink ale niestety mnie nie stac sad razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|