|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:05 am
opcy Irinn ohhh opcy zauważyłeś mnie czuje sie zaszczycona redface majtki mam jak zwykle zresztą ładne blaugh wink pracować jako kto przepraszam? razz bo jeśli odnosi się to do tego alfonsa to chyba jednak podziękuję xp nie wiesz co tracisz... wink mrgreen @Moni: bo my to uprzejmi jestesmy.. w odroznieniu od faszystowskich wladz.. ninja odezwala sie byla wladza wink
a tak wogole to co masz do mnie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:06 am
sweet_lili acha dzięki. Twistusie chyba jesteś boga ty daj mi coś blaugh ze slucham ja nie jestem facetem evil
i nie zzberzemy na forum stare stare
zapoznaj sie z regulaminem stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:07 am
sweet_lili acha dzięki. Twistusie chyba jesteś bogaty daj mi coś blaugh wlasnie panie Twistus taki pan bogaty.. o! rofl podzielilby sie pan... rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus opcy ojoj.. a pani nikt nie przywital... *klania sie nisko i macha wasem* nie chcesz dla mnie pracowac moze? jakie masz majtki? @Moni: nie 'ze mna' tylko dla mnie cool eeee tam to nie chce xd
Lili a moze sie przedstawisz tak na dobry poczatek sweatdrop jestem Magda i mam 22 lata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual opcy 3nodding Aesop Rock [Labor Days #02] Daylight [4:26] 3nodding ninja buc uwielbia ten kawalek ninja 62. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a ja ten ninja 664. Gob - Give Up The Grudge [2:57] - a ja zdecydowanie ten mrgreen rofl xd @opcy - czyżby? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_lili acha dzięki. Twistusie chyba jesteś bogaty daj mi coś blaugh wlasnie panie Twistus taki pan bogaty.. o! rofl podzielilby sie pan... rofl rofl rofl spadaj Bucu jeden blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus ninja odezwala sie byla wladza wink
a tak wogole to co masz do mnie? mrgreen za moich czasow to panowal tu porzadek! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:08 am
Twistus sweet_lili acha dzięki. Twistusie chyba jesteś boga ty daj mi coś blaugh ze slucham ja nie jestem facetem evil
i nie zzberzemy na forum stare stare
zapoznaj sie z regulaminem stare stare ale on był po angielsku i nie chciało mi się go czytać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 11:09 am
sweet_lili jestem Magda i mam 22 lata Czesc, a ja mam 13 lat i chcialbym Cie blizej poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Ozual opcy 3nodding Aesop Rock [Labor Days #02] Daylight [4:26] 3nodding ninja buc uwielbia ten kawalek ninja 62. Gnarls Barkley - Crazy.mp3 [3:01] a ja ten ninja 664. Gob - Give Up The Grudge [2:57] - a ja zdecydowanie ten mrgreen rofl xd @opcy - czyżby? xp jaki typ muzyni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Twistus ninja odezwala sie byla wladza wink
a tak wogole to co masz do mnie? mrgreen za moich czasow to panowal tu porzadek! lol :> ja juz mowilam zebys wrocil do wladzy panie niefaszysto twisted
lili: regulamin gilid==" to przeczytaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|