|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:50 am
Lavagetas_heqetai taak święta instytucja małżeństwa- na co to komu xp true treu*kiwa potakujaco glowa* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:51 am
siema ludzie dostałam link do tego tematu od jakiegoś gościa na gg i zrobiłam sobie postać. możecie mi wyjaśnić o co tu chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:51 am
Aidanna opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee Maua Tsetsung gonk ??? Twist- niechby tylko sprobowala ;] dobra ja spadam- pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:52 am
Lavagetas_heqetai Aidanna opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee Maua Tsetsung gonk ??? Twist- niechby tylko sprobowala ;] dobra ja spadam- pa wiem wiem wink pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:52 am
sweet_lili siema ludzie dostałam link do tego tematu od jakiegoś gościa na gg i zrobiłam sobie postać. możecie mi wyjaśnić o co tu chodzi? a nie boisz sie tak klikac na linki jakis 'gosci na gg' ? a chodzi o to oc zwykle .. pieniadze seks wladza.. ale nie zawsze w tej kolejnosci..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:53 am
Lavagetas_heqetai taak święta instytucja małżeństwa- na co to komu xp no coz... zdarza sie... xp rozwiedzeni sa chyba od kiedy ja mialam 3 lata jakos tak xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_lili siema ludzie dostałam link do tego tematu od jakiegoś gościa na gg i zrobiłam sobie postać. możecie mi wyjaśnić o co tu chodzi? stare tu siw wszystkiego dowiesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Twistus opcy Twistus opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee O.o wygladasz jak sum w czapce i okularach o.Owypraszam sobie... mrgreen ze slucham sumiku wink *gile ja wasem* a mi sie wydaje ze wygladam jak arabski alfons... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:54 am
opcy sweet_lili siema ludzie dostałam link do tego tematu od jakiegoś gościa na gg i zrobiłam sobie postać. możecie mi wyjaśnić o co tu chodzi? a nie boisz sie tak klikac na linki jakis 'gosci na gg' ? a chodzi o to oc zwykle .. pieniadze seks wladza.. ale nie zawsze w tej kolejnosci.. xd nie totamto czule przywitanie rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:54 am
Lavagetas_heqetai Aidanna opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee Maua Tsetsung gonk ??? Twist- niechby tylko sprobowala ;] dobra ja spadam- pa maly chinski harcerzo-turysto-morderca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:55 am
opcy Twistus opcy Twistus opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee O.o wygladasz jak sum w czapce i okularach o.Owypraszam sobie... mrgreen ze slucham sumiku wink *gile ja wasem* a mi sie wydaje ze wygladam jak arabski alfons... cool *ciag za wasy* jak arbski sum alfons raczej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:57 am
nie mam się czego bać mam dobry antywirus ej jak robicie w chmurze prostokąt z wypowiedzią?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:57 am
Twistus *ciag za wasy* jak arbski sum alfons raczej xd chcesz moze dorobic do pensyjki...? wink cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:58 am
sweet_lili nie mam się czego bać mam dobry antywirus ej jak robicie w chmurze prostokąt z wypowiedzią? masz taki przycisk 'quote' przy kazdej wypowiedzi dzieki niemu mozesz cytowac wypowiedzi innych.. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|