|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:38 am
Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying yhy no wiesz, luby to tez facet ;] ciekawe czemu dorosły facet nie chce nikogo zabierać na zagraniczne 'wycieczki' ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:38 am
Twistus Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying confused a Ty sie przypadkiem w tym czasie nie uczylas do tego by zaliczyc rok confused ?no, ale teraz sie nie ucze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:41 am
Lavagetas_heqetai Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying yhy no wiesz, luby to tez facet ;] ciekawe czemu dorosły facet nie chce nikogo zabierać na zagraniczne 'wycieczki' ;] ale to moj tata i bym jechala na narty domokun a nie lezec na plazy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:43 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying yhy no wiesz, luby to tez facet ;] ciekawe czemu dorosły facet nie chce nikogo zabierać na zagraniczne 'wycieczki' ;] ale to moj tata i bym jechala na narty domokun a nie lezec na plazy rofl kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:44 am
mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:44 am
Lavagetas_heqetai kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;] zapewne sam bedziesz uzywal takich wymowek co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:45 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying yhy no wiesz, luby to tez facet ;] ciekawe czemu dorosły facet nie chce nikogo zabierać na zagraniczne 'wycieczki' ;] ale to moj tata i bym jechala na narty domokun a nie lezec na plazy rofl kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;] moi rodzice i tak sa rozwiedzeni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:46 am
opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee O.o wygladasz jak sum w czapce i okularach o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:47 am
Twistus Lavagetas_heqetai kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;] zapewne sam bedziesz uzywal takich wymowek co wink to tej drugiej bde mowil ze jade w delegacje- a tak naprawde wroce do zony ;DDD (alem zły- wiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:48 am
Twistus opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee O.o wygladasz jak sum w czapce i okularach o.Owypraszam sobie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee Maua Tsetsung gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;] zapewne sam bedziesz uzywal takich wymowek co wink to tej drugiej bde mowil ze jade w delegacje- a tak naprawde wroce do zony ;DDD (alem zły- wiem) prych to pewnie zona bedzie Ci mowila ze musi pojechac w delegacje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:49 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna ale ja bede z moim lubym... on mnie ochroni 3nodding blaugh a kurde na narty to mnie nie laska byl zabrac domokun jak ja chce gdzies pojechac to nie... a sam wyjezdza ostatnio co dwa tygodnie do wloch, albo gdzies tam domokun gonk crying yhy no wiesz, luby to tez facet ;] ciekawe czemu dorosły facet nie chce nikogo zabierać na zagraniczne 'wycieczki' ;] ale to moj tata i bym jechala na narty domokun a nie lezec na plazy rofl kiedys mowilo sie ze 'jedzie sie w delegacje' zonie i dzieciom- czasy sie zmieniają ;] moi rodzice i tak sa rozwiedzeni xp taak święta instytucja małżeństwa- na co to komu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:49 am
opcy Twistus opcy mam wasy... czuje sie taki dorosly... whee O.o wygladasz jak sum w czapce i okularach o.Owypraszam sobie... mrgreen ze slucham sumiku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|