|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:53 am
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai renge_karen Gackt + Hyde - Orenji no Taiyou (Moon Child) [9:10]
sporej dłygosci utwor a jaki wy macie najdłuzszy utwor??????? ja nie powiem bo mi sie niechce szukac :XP 13. CLASSICA - Ravel - Bolero.mp3 [14:50] cool O.o przerazasz mnie wink :*jeśli chodzi o długość to faktycznie jest sie czego bac ;] (gg mi padlo) daltego ja wole tlena wink i zapewne sluchasz calosci :>? czy Ty dzisi miales egzamin jakis?si- lingua latina ;D poszlo chyba nienajgorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:55 am
Lavagetas_heqetai si- lingua latina ;D poszlo chyba nienajgorzej... *kleps* poszlo dobrze zero pesymizmu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:58 am
Twistus Lavagetas_heqetai si- lingua latina ;D poszlo chyba nienajgorzej... *kleps* poszlo dobrze zero pesymizmu wink no i jeszcze fajniej jest bo wyniki wskazuja ze moja matka nie ma raka : ), niemniej to jej nie usprawiedliwia, ze z tego powodu spila sie w trzy dupy ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 9:59 am
Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai si- lingua latina ;D poszlo chyba nienajgorzej... *kleps* poszlo dobrze zero pesymizmu wink no i jeszcze fajniej jest bo wyniki wskazuja ze moja matka nie ma raka : ), niemniej to jej nie usprawiedliwia, ze z tego powodu spila sie w trzy dupy ... stressed *tuli* nie ni usprawiedliwia stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:01 am
Twistus Lavagetas_heqetai Twistus Lavagetas_heqetai si- lingua latina ;D poszlo chyba nienajgorzej... *kleps* poszlo dobrze zero pesymizmu wink no i jeszcze fajniej jest bo wyniki wskazuja ze moja matka nie ma raka : ), niemniej to jej nie usprawiedliwia, ze z tego powodu spila sie w trzy dupy ... stressed *tuli* nie ni usprawiedliwia stressed
a co u ciebie ciekawego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:04 am
Lavagetas_heqetai *tuli* nie ni usprawiedliwia stressed
a co u ciebie ciekawego? nic dzisiaj caly dzien dom sprzatalam :XP: a takto nastroj przed sesjowy xd nunu *wtul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:06 am
Twistus nic dzisiaj caly dzien dom sprzatalam :XP: a takto nastroj przed sesjowy xd nunu *wtul* no teraz to kazdy student cierpi- ale co tam, zawsze istnieje wrzesień ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:07 am
Lavagetas_heqetai Twistus nic dzisiaj caly dzien dom sprzatalam :XP: a takto nastroj przed sesjowy xd nunu *wtul* no teraz to kazdy student cierpi- ale co tam, zawsze istnieje wrzesień ;D *szczyp* ty mnie nawet nie strasz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:13 am
bombaklat fi bon mon fi...
Matisyahu [Youth Dub #08] Fire Of Heaven Dub [4:01]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:14 am
opcy bombaklat fi bon mon fi... Matisyahu [Youth Dub #08] Fire Of Heaven Dub [4:01] oi Bucuch
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 10:16 am
opcy bombaklat fi bon mon fi... Matisyahu [Youth Dub #08] Fire Of Heaven Dub [4:01]i nawzajem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|