|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:07 am
a wygodną wielce jest ta głowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:09 am
ja szpadam. narazie bobry 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:10 am
Adwokat Kozy a wygodną wielce jest ta głowa anu anu *czochra mu wlosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:10 am
Adwokat Kozy Aidanna Mroczny Tato Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja a co pale bys miala? nu z chemi niestety tak xp talk2hand i normalnie jestem genialna... mialam ostatnio sprawdzian z ameryki polnocej... zeby tam pozaznaczac miasta i jakies geograficzne obiekty na mapie konturowce... wszystko strzelalam i 4 dostalam surprised xd blaugh strzelałaś? sweatdrop rispecta.. bombaklat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:12 am
Mroczny Tato ja szpadam. narazie bobry 3nodding Czesc borzerze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:15 am
Adwokat Kozy Aidanna Mroczny Tato Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja a co pale bys miala? nu z chemi niestety tak xp talk2hand i normalnie jestem genialna... mialam ostatnio sprawdzian z ameryki polnocej... zeby tam pozaznaczac miasta i jakies geograficzne obiekty na mapie konturowce... wszystko strzelalam i 4 dostalam surprised xd blaugh strzelałaś? sweatdrop nie no uczylam sie... ale tam jest strasznie duzo miast i wez sie ich naucz wszytskich jak masz jeszcze w tym samym tygodniu z piec innych sprawdzianow... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:26 am
Opcu buzibuzi dziekuje. Zostales dodany do listy blogoslawionych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:31 am
Delein the Wildest Opcu buzibuzi dziekuje. Zostales dodany do listy blogoslawionych! spoko spoko.. jako ze nie kwestuje to znowu moge stanac po drugiej stronie barykady..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:33 am
Wlasnie zauwazylam, ze mi 2 lata na gai dzis stuknely.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:36 am
Delein the Wildest Wlasnie zauwazylam, ze mi 2 lata na gai dzis stuknely. mi dopiero w grudniu... zreszta jakbym szybciel mial stale lacze to tez bym juz w czerwcu po ym artykule w mangazynie sie zapisal..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:42 am
opcy Delein the Wildest Wlasnie zauwazylam, ze mi 2 lata na gai dzis stuknely. mi dopiero w grudniu... zreszta jakbym szybciel mial stale lacze to tez bym juz w czerwcu po ym artykule w mangazynie sie zapisal.. :] niu, ja tu bylam troche wczesniej niz ten artykul sie ukazal chyba...Falc nawet mowil, ze mamy wypatrywac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 6:48 am
Oky, mykam...zaraz "Kochane kłopoty" leca, apotem na "Omena" z Advo idziemy... Bajbaj!
*puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|