|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:23 am
Quescior quescior...datki mile widziane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:26 am
Delein the Wildest Quescior quescior...datki mile widziane. duzo nie dam, bo sam zbieram, ale troche rzucic moge wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:27 am
Dzieki Tatku mrgreen Bedzie ci blogoslawione!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:29 am
Delein the Wildest Dzieki Tatku mrgreen Bedzie ci blogoslawione! no mam nadzieje wink arrow Rob D - [The Matrix #04] Clubbed to Death (Kurayamino Mix) [7:26]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:32 am
ogolnie to ktos cos robi w wakacje? bo my z eMusia do espani jedziem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:36 am
Mroczny Tato ogolnie to ktos cos robi w wakacje? bo my z eMusia do espani jedziem mrgreen My to se biwakowac chyba pojedziemy, poza tym do Lublina na tydzien, bo examy na studia bede miec...a tak to czekam na wyniki matur...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:44 am
Delein the Wildest Mroczny Tato ogolnie to ktos cos robi w wakacje? bo my z eMusia do espani jedziem mrgreen My to se biwakowac chyba pojedziemy, poza tym do Lublina na tydzien, bo examy na studia bede miec...a tak to czekam na wyniki matur... a moge pobiwakowac z Del? *_* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:49 am
*wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh
Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:50 am
Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja Gratulajce ^-^ A ja w wakacje z rodzicami do Egiptu samolotem stare Ja się boję! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:51 am
Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja a co pale bys miala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:52 am
Pszczola_M Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja Gratulajce ^-^ A ja w wakacje z rodzicami do Egiptu samolotem stare Ja się boję! blaugh a ja do londynu jakis tydzien bez Martusi?! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:52 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato ogolnie to ktos cos robi w wakacje? bo my z eMusia do espani jedziem mrgreen My to se biwakowac chyba pojedziemy, poza tym do Lublina na tydzien, bo examy na studia bede miec...a tak to czekam na wyniki matur... a moge pobiwakowac z Del? *_* xd A umiesz rabac drewno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:53 am
Mroczny Tato Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja a co pale bys miala? nu z chemi niestety tak xp talk2hand i normalnie jestem genialna... mialam ostatnio sprawdzian z ameryki polnocej... zeby tam pozaznaczac miasta i jakies geograficzne obiekty na mapie konturowce... wszystko strzelalam i 4 dostalam surprised xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 12, 2006 5:53 am
Mroczny Tato Pszczola_M Aidanna *wbiega do pokoju* ZDALAM CHEMIE!!! blaugh Del... chyba trzymalas kciuki cala noc xp ninja Gratulajce ^-^ A ja w wakacje z rodzicami do Egiptu samolotem stare Ja się boję! blaugh a ja do londynu jakis tydzien bez Martusi?! gonk crying Looondyn... ale fajnie biggrin Też bym chciala do Londynu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|